Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

God jul & gott nytt år!

Hej juletider och det nya året! Och vilket år vi har haft! Lanseringen av Heymo i november gick som smort och vi ser redan fram emot att utvecklas ännu mer tillsammans med er. I detta inlägg kommer ni att få läsa hur Heymos vd, Ludvig Granberg, ser på Heymos lansering och framtiden. Våra öppettider under jul och nyår hittar du längst ned. Fram med paketen och raketen för nu är det jul!

Vi på Heymo har haft en lång resa detta året och nu känner vi att det är lite extra skönt med julledighet. Du också? Ja, trots året gått snabbt är det alltid lika skönt med en nystart och ett nytt år. Men vad hände egentligen i året som gått? Och vad kommer att komma skall? Det pratar vi med Heymo största hjälte, Ludvig, om!

Så Ludvig, året som gått? Hur känns det?

Tack, det känns toppen! 2016 har varit händelserikt år för Heymo. I februari smygstartade vi med en intern beta-version av verktyget för att känna på vad som behövde göras innan vi lanserade verktyget. Genom våra interna “Hackathons” fick alla i företaget testa Heymo och komma med idèer och förslag på vad som skulle vara nästa steg. Nu ser jag tillbaka på det som en väldigt lärorik och rolig period!

Men namnet Heymo, vad betyder det egentligen?

När vi skulle bestämma oss för ett namn så gick vi igenom 300 (!) namnförslag men fastnade helt enkelt för Heymo. Heymo har också en större betydelse än bara “Hey” som man skulle kunna tänka sig då det är en lite annan stavning av ordet “Hem” på språket esperanto. Hem är något som vi associerar starkt till i Heymo, både som verktyg men också som den personlighet vi vill utstråla!

Den 10 november lanserade ni Heymo i Stockholm, hur gick det och vad fick ni för respons?

Det var otroligt roligt att få möta besökarnas reaktioner på verktyget och vad de själva kan skapa med hjälp av Heymo. Det kändes riktigt häftigt och som en kvalitetsstämpel på att vi har tänkt rätt när vi utvecklat Heymo. Jag upplever att Heymo uppfattas som något modernt, snyggt och samtidigt väldigt användarvänligt.

(trumvirvel) Hur ser du nu på framtiden för Heymo?

Jag tycker framtiden ser väldigt ljus och positiv ut. 2017 blir ett mycket spännande år för oss när vi äntligen får lansera produkten skarpt. Dessutom ser vi fram emot att komma med fler funktioner och designförslag. Vårt mål är att skapa världens bästa hemsideverktyg och med hårt arbete och stöd från våra kunder tror jag absolut att vi kan nå dit!

Öppettider för supporten över jul & nyår

23/12 – fredag (08.00-15.00)
26/12 – Stängt
27/12- 30/12 – (08.00-17.00), (08.00-15.00)
2/1 - 5/1 – (08.00-17.00)
6/1 – Stängt (trettondagsafton)

Psst… vill du pilla lite med din hemsida under ledigheten?

Logga in

God jul & gott nytt år önskar vi er alla

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.