Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Nu släpper vi två nya designförslag i Heymo!

Nytt år med nya möjligheter och en mängd spännande uppdateringar i Heymo väntar. Nu var det två månader sedan Heymo lanserades och vi arbetar för fulla muggar för att göra verktyget ännu bättre. Nya funktioner kommer löpande och redan nu har vi en rolig nyhet. Vi har nämligen glädjen att få presentera två nya designer som du kan använda på din hemsida, säg hej till Holm och Furet! Kanske är de något för din hemsida?

Tjoohoo, är du nyfiken på de nya designförslagen? På Heymo blir vi lite sådär lagom knäsvaga när vi ser Furet och Holm. Säg hej till de nya designerna nedan och se hur du enkelt kan byta design och skapa wow-effekt på din egen hemsida!

FURET - En majestätisk känsla

Med unik design skapas underverk. Är du ute efter att skapa en hemsida som riktigt "poppar" och känns modern men ändå retro? Stilren men ändå kreativ? Då är Furet en design för dig!

Välj Furet och skapa "poppiga" retromenyer med tydliga budskap till dina besökare.

Visst är det snyggt med filter på dina bildbakgrunder? I Furets design passar det bra in och du kan enkelt byta bilderna och välja ett färgfilter som passar din hemsida. Så gör din hemsida originell genom att arbeta med färgfilter eller varför inte kort presentera dig själv i en sektion?

Kanske vill du skapa en hemsida för din hobby eller ditt hjärteprojekt? Då är Furet en bra start. Skapa en schysst sida med dina finaste verk och presentera dem på ett snyggt och stilrent vis. Du vill ha fokus på dina verk och då får inte bakgrunden sno uppmärksamheten. I Furets stilrena design fungerar det att lägga in musik, bilder såväl som texter!

Sugen på att skapa ett schema för kommande event eller lägga in dina öppettider? Inga problem! Ovan ser du en snygg design på hur du kan lägga upp viktiga datum som du vill att dina besökare ska se. Enkelt, snyggt och lättöverskådligt.

Det var Furet, näst på tur är… trumvirvel...

HOLM – En mystisk succé

Mina damer och herrar, låt oss presentera Holm! En aningen djupare och mer mystisk design, men absolut stjärnkvalitè även här. Holm är en toppengrund för dig som vill lyfta dina tjänster på ett smidigt sätt och som är ute efter en mer klassisk men ändå personlig stil. Passar perfekt för dig som driver företag inom skönhet, mode eller bara vill ha en riktigt snygg hemsida!

Med en kraftfull bild på din startsida, kan du fånga dina besökares intresse direkt. Låt din hemsida tala för sig själv! Den enklare menyn gör det lätt för dina besökare att klicka sig vidare. Extra snyggt blir det när din meny och bild liksom "flyter ihop" och skapar ett enhetligt intryck.

Gör upplevelsen av din hemsida mer levande och nära med stora bildspel, videos eller bilder. Här ser vi ett exempel på hur du kan lyfta fram er berättelse och samtidigt uppmana era besökare att kontakta er. Väldigt effektivt, och ack så snyggt! Holm ger dig grunden, du fyller bara i resten.

Personlighet är viktigt! Dina besökare vill veta vem du eller ni är. Visa och presentera dina medarbetare eller dig själv med hjälp av porträttbilder och en kortfattad presentation. Säg hej till världen på ert vis!

Lite, kan ibland säga mycket. Fokusera på snygga bilder som säljer dina tjänster och förstärker dina budskap. Att tala är silver, att tiga är guld är ju ett känt uttryck. Här ser ni en enkel presentation av Holms priser, och visst är den allt annat än tråkig?

Att avsluta din sidfot med en uppmaning som ovan med "Boka tid" och en karta, är ett snyggt sätt att väva in hur dina besökare kan kontakta dig. Vårt nya kartverktyg erbjuder dessutom en anpassning av både design och färger. Eller varför helt enkelt inte köra på den klassiska svartvita?

Det är du som skapar magin!

Våra designförslag är till för att förändras och förbättras så att de passar dig och ditt företag. Så med andra ord är det du själv som bestämmer hur grym just din hemsida kommer att bli. Vår förhoppning är att ge dig skön inspiration och att väcka din kreativa ådra när du ser vad som kan åstadkommas med enkla medel. Pilla, putsa och ändra tills du själv känner att du har kommit fram till just ditt mästerverk! Vi vet att du kan. Designförslagen är bara en liten hjälp på vägen.

Vill du testa hur Furet eller Holm skulle se ut med ditt innehåll?

Vad roligt! Allt du behöver göra är följande.

  • Logga in på din hemsida
  • Klicka på "design" längst ned i vänstra hörnet
  • Välj "byt design"
  • Klicka på den design som du vill testa

... Och vips så kan du se hur din hemsida ser ut med en ny design!

Vill du prova de nya designerna bums?

Logga in

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.