Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Nu välkomnar vi Gullbranna och Steninge till familjen!

Jippi, nu kommer det fler designförslag till Heymo. Det innebär att du får ännu fler alternativ att välja mellan när du ska skapa din hemsida, härligt va? Så ge våra nykomlingar ett riktigt varmt välkomnande, för här kommer Gullbranna och Steninge. Visste du förresten att alla våra designförslag är uppkallade efter områden i Halmstad där vi på Heymo sitter?

Tjoohoo! Finns det något roligare än nyheter och när det händer saker? Vi på Heymo älskar det och därför jobbar vi ständigt med att komma ut med nya saker! Senast rykande ur tankesmedjan är de här två nya godingarna. Vi tror och hoppas att de kommer uppskattas lika mycket av dig som av oss. Så låt oss nu stolt presentera nykomlingarna!

Gullbranna – Den hemtrevliga kreatören

När vi skapade Gullbranna ville vi hitta en stil som var personlig men ändå hade en lyxig, hemtrevlig och färgglad design (och vi vill lova, det var inte det enklaste!) Men nu när vi tar ett steg tillbaka och tittar på Gullbranna så tycker vi faktiskt att vi lyckades riktigt bra. Vad tycker du?

I Gullbranna hittar du en design med en något smalare bakgrundsbild än våra andra designförslag. Med en smalare bakgrundsbild får du en större plats till att lyfta fram både bild och text i dina första sektioner. Det gör det till exempel enklare för dig att få fram det allra viktigaste på din hemsida. Du kan också snabbt och enkelt informera din kund om öppettider och din adress genom att skriva in det i en sektion precis under bilden – smidigt!

Skapa ett vackert kollage som inspirerar dina kunder och visa vad du kan göra för dem. Förslagsvis kan du placera dina bilder i olika höjder och storlekar. Det gör också att din hemsida känns mer levande!

Vem är du? Presentera dig själv på ett mer personligt plan med den här stilrena kontaktsidan. Hemtrevligt, personligt och lättöverskådligt. Var inte rädd för att lyfta fram dig själv!

Steninge – En lekfull entreprenör

Nätet är fullt med tråkiga hemsidor. Det vill vi ändra på! Så ge ditt företag en knuff i rätt riktning med en riktigt schysst hemsida. Så ut med tråkigt och grått och in med lekfulla Steninge!

Starka färger, tydlig struktur och inte för mycket plotter är ledordet för Steninge. Vill du ha en strukturerad och lättorienterad design på din hemsida? Då är Steninge valet för dig, som smart, snygg och strukturerad har denna pärla oändliga möjligheter!

Smarta kolumner låter dig enkelt visa dina besökaren vad du har att erbjuda. En färgglad meny sätter också lite extra krydda på din hemsida, så lek dig fram med att ändra dina färger och se din nya hemsida ta form!

Låt bilder berätta din historia! Jobba snyggt och enkelt med bilder, citat och textkolumner för att få till ett snyggt flöde på din hemsida. (Visst blev du också sugen på att renovera hemma, eller hur?)

Vitt + färg med känsla = succè? Javisst! Det behöver inte vara svårare. Med en vit bakgrund och schyssta bilder kommer verkligen den här designen till sin fulla rätt på ett enkelt och modernt vis. Färgklicken? Den ger det där lilla extra “lyftet” designmässigt. Så enkelt, så snyggt!

Det är du som skapar magin!

Våra designförslag är till för att förändras och förbättras så att de passar dig och ditt företag. Så med andra ord är det bara du själv som bestämmer hur grym just din hemsida kommer att bli. Vår förhoppning är att ge dig skön inspiration och att väcka din kreativa ådra när du ser vad som kan åstadkommas med enkla medel. Pilla, putsa och ändra till du själv känner att du har kommit fram till just ditt mästerverk! Vi vet att du kan. Designförslagen är bara en liten hjälp på vägen.

Vill du testa hur Steninge eller Gullbranna skulle se ut med ditt innehåll?

  • Logga in på din hemsida
  • Klicka på “design” längst ned i vänstra hörnet
  • Välj “byt design”
  • Klicka på den design som du vill testa

… Och vips så kan du se hur din hemsida ser ut med en ny design!

Vill du prova de nya designerna bums?

Logga in

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.