Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Säg hej till Heymo!

Idag är det dags! Lanseringsdagen för nästa generations hemsideverktyg, Heymo, är kommen! I Heymo hittar du både en gratis och betalversion – frågan är vad som passar dig? Vårt mål är att du ska kunna lyckas på nätet, därför är Heymo både enkelt och roligt. Vi har massor att fira idag (kanske får du också mumsa på ett Heymogram!), vill du vara med? Hurra Hurra på Heymos lanseringsdag!

Vad är Heymo?

Möt världens bästa hemsideverktyg! Med vårt verktyg Heymo kan du snabbt och enkelt skapa en hemsida för ditt företag – utan några som helst förkunskaper. Den smidiga drag och släpp-funktionen gör det enkelt för dig att anpassa din hemsida precis som du vill ha den! Vi har dessutom satsat stort på att inkludera ett eget bild- och symbolbibliotek, så att du slipper leta efter schyssta bilder eller symboler. Kaxigt sagt skulle du kunna slänga ihop en färdig hemsida i Heymo på några minuter, häftigt va? Visst är det!

Under vår betaperiod har redan över tusen personer hunnit testa Heymo – och med goda resultat. Nu är det din tur!

Du har väl en hemsida?

Visste du att nästan hälften av Sveriges småföretag saknar en egen hemsida? Detta trots en ny sifoundersökning visar att nio av tio konsumenter söker på nätet för att hitta varor och tjänster? Det funkar ju inte! Självklart ska även DU finnas på nätet!

Med Heymo blir skapandet av din nya hemsida enkelt (och framför allt roligt!) – du ska med andra ord inte behöva några som helst förkunskaper för att kunna skapa en perfekt hemsida för ditt företag. Vi utvecklar dessutom verktyget tillsammans med våra kunder. Det innebär att du kan gå in och rösta på de funktioner som du vill ha verktyget i framtiden. Spännande va?

Kom igång med Heymo

Nu kliar det säkert i fingrarna på dig för att komma igång med Heymo. Så hur gör du? Det är busenkelt!

  1. Surfa in på Heymo.se
  2. Klicka på “Prova gratis” eller “Kom igång”
  3. Välj en design som du gillar och du är igång!

Nu är du äntligen på väg mot att nå nya framgångar på nätet, woho!

För dig som vill testa på Heymo men inte känner för att dra igång med abonnemanget Starta direkt så erbjuder vi även gratisabonnmanget Drömma. I Drömma kan du skapa din hemsida eller testa på Heymo – helt utan kostnad. Skulle det vara så att du blir förälskad i Heymo (som vi hoppas) så kan du alltid uppgradera ditt konto till Starta, när som helst. Bra va?

Vår digitala lanseringsfest

Vi på Heymo vill självklart att våra Heymovänner ska vara med och fira vår lansering. Därför startade vi förra veckan vårt digitala kalas – där du hade möjlighet att hämta ut en gratis bakelse och fira med oss lite extra idag! Det blev ett oerhört populärt kalas och hela 1800 (!) Heymogram kommer under dagen att delas ut i Stockholm, Malmö och Göteborg. Superroligt tycker vi och hoppas att du som fick ett Heymogram idag mumsar på riktigt ordentligt!

Vi på Heymo vill självklart att våra Heymovänner ska vara med och fira vår lansering. Därför startade vi förra veckan vårt digitala kalas – där du hade möjlighet att hämta ut en gratis bakelse och fira med oss lite extra idag! Det blev ett oerhört populärt kalas och hela 1800 (!) Heymogram kommer under dagen att delas ut i Stockholm, Malmö och Göteborg. Superroligt tycker vi och hoppas att du som fick ett Heymogram idag mumsar på riktigt ordentligt!

Så prova Heymo, skapa din hemsida, berätta för en vän och framförallt – välkommen till Heymofamiljen!

Pressmeddelande

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.