Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Fler designförslag till Heymo!

Oj oj oj, nu kommer det ännu fler designförslag till Heymo! Visst är det kul att du har många val när du ska skapa din hemsida? Det tycker vi också, och just därför släpper vi så många designförslag vi bara hinner med – så att du har alla förutsättningar att skapa en schysst hemsida. Välkommen säger vi till Slöinge och Ringenäs!

Håhåjaja, nu är våren verkligen här på riktigt. Vet du vad det innebär? Det är dags att komma igång med utomhusaktiviteter och komma i form! Så vad passar egentligen bättre än teman med golf och träning på våra senaste designförslag? Erkänn, visst vill du ut och träna nu när du slagit ett öga på Slöinge och Ringenäs? Det vill vi i alla fall!

Slöinge – Soffpotatis? Knappast!

Tvärtemot vad namnet påstår så är Slöinge definitivt ingen soffpotatis. Här händer det grejer! En enkel färgtoning över bakgrundsbilden skänker din startsida ett större djup och presenterar ditt budskap på ett snyggt och stiligt vis. Vill du vara extra tydlig med vad du har att erbjuda? Jobba då med symboler på din hemsida! Genom att länka dem dirigerar de också enkelt dina besökare dit de vill. Smidigt? Det är bara förnamnet!

När vi skapade Slöinge så ville vi ge en aktiv hemsida ett ansikte – men hur gör man det? Jo, genom mycket färg och olika sektioner som samspelar. Spalta upp det du vill att dina besökare ska se med kolumner – det gör det mer lättläst. Titta bara!

Vill du att dina besökare ska kunna registrera sig hos dig? Kanske för ditt nyhetsbrev eller genom en medlemsservice? Inga problem, det löser Slöinge på ett snyggt och enkelt sätt genom att bifoga ett kontaktformulär i en sektion. Och tänk vilka möjligheter det öppnar!

Spalta upp din budskap med hjälp av kolumner, det gör det enklare för dina besökare att se vad du har att erbjuda. Ett kartblock längst ner på sidan visar också tydligt var de kan hitta dig och ditt företag.

Ringenäs – golfproffset med gröna fingrar

Alla har väl hört uttrycket “grönt är skönt”, och med Ringenäs stämmer det faktiskt rätt bra. I denna design hittar vi lugna “avkopplande” sektioner i svagt beige och vitt – en ganska klassisk och elegant look som har stora möjligheter och lätt kan varieras.

Presentera dig själv, ditt företag och dina tjänster på ett snyggt sätt! Genom att jobba med kolumner och avdelare kan du lättare presentera för dina besökare vad du har att erbjuda – vilket gör det lättare för dem att hitta det de söker efter.

Skapa en snygg enhetlig ton genom att använda samma färg på dina länkar, i din meny och sektion (det ställer du enkelt in i designmeny). Har du mycket text på din hemsida? Skapa en luftigare design genom en bildsektion som vi har gjort i Ringenäs!

Vitt, ljust och ett tydligt kontaktformulär gör det enklare för dina besökare att ta kontakt med dig. Här har vi ett klockrent exempel på hur din kontaktsida kan se ut! Skapa en personlig hälsning till dina besökare, det blir din virtuella välkomsthälsning! Ser ni att bilden liksom “svävar” tillsammans med en vit bakgrund? Snyggt, prydligt och enkelt – svårare behöver det inte vara!

Det är du som skapar magin!

Våra designförslag är till för att förändras och förbättras så att de passar dig och ditt företag. Så med andra ord är det bara du själv som bestämmer hur grym just din hemsida kommer att bli. Vår förhoppning är att ge dig skön inspiration och att väcka din kreativa ådra när du ser vad som kan åstadkommas med enkla medel. Pilla, putsa och ändra till du själv känner att du har kommit fram till just ditt mästerverk! Vi vet att du kan. Designförslagen är bara en liten hjälp på vägen.

Vill du testa hur Slöinge eller Ringenäs skulle se ut med ditt innehåll?

  • Logga in på din hemsida
  • Klicka på “design” längst ned i vänstra hörnet
  • Välj “byt design”
  • Klicka på den design som du vill testa

… Och vips så kan du se hur din hemsida ser ut med en ny design!

Vill du prova de nya designerna bums?

Logga in

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.