Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

3 apptips för att fixa riktigt snygga bilder!

Vi vet att det ibland kan kännas svårt när man som entreprenör är sin egen allt-i-allo. Du är både säljare, marknadsförare, utvecklare, kaffekokare och mycket mer på en och samma gång. Därför älskar vi smarta genvägar och att dela med oss av dem till våra vänner. Att lyckas med snygga bilder kan faktiskt vara busenkelt – speciellt med hjälp av någon av våra favoritappar. Häng med!

Måste du ha ett avancerat program eller ta hjälp av ett proffs för att lyckas att få dina bilder snygga? Till vår glädje kan vi meddela att svaret är nej! Med hjälp av appar och en stunds klickande blir det lätt att lyckas. Här delar vi med oss av tre superenkla favorit-appar som vi använder oss av. De fantastiska bilderna som du skapar kan användas till princip allt; Facebook, Instagram, hemsida eller blogg – bara du sätter gränserna!

  1. Facetune
    Här har du appen som ger dig möjlighet att på detaljnivå justera dina bilder. Den är speciellt utformad för att göra personen i din bild extra snygg. Små justeringar som ger lagom effekt är exempelvis att göra tänder vitare, huden slätare och eventuellt lägga till lite extra glow. Det kan verkligen lyfta ditt porträtt till nästa nivå!

  2. VSCO
    I VSCO har du alla möjligheter att lägga på snygga filter och redigera dina bilder väldigt proffsigt. Men vår favoritfunktion är helt klart att du kan spara ditt egna filter. När du hittat inställningar som du vill ha på alla dina bilder så kan du spara dem som ett eget filter och sen snabbt applicera så fort du tagit ett nytt foto. Hur bra är inte det?

  3. Canva
    Den här appen är perfekt när du vill ha grafiska element som en ram eller liknande på dina bilder. Det finns färdiga mallar att välja bland men du kan även hämta in dina egna bilder i appen och skriva texter på bilden för att de ska passa i linje med din övriga kommunikation och grafiska profil. Lätt som en plätt!

Sådär, nu är du tre stora kliv närmare stjärnstatus på dina bilder. Vad väntar du på? Ladda ner apparna och börja experimentera med dina bilder direkt!

Om Instagram är din grej så kommer du ha bra nytta av dessa redigeringsappar. Då ska du heller inte missa vårt tipsiga blogginlägg om hur du får till ett snyggt Instagramflöde med dina bilder!

Läs mer

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.