Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!
Tips och tricks

Vårerbjudande: 30% rabatt på ett nytt årsabonnemang!

Kom igång med Heymo
14 december 2016 Tips och tricks

Har du ingen hemsida? Varför inte? Att skapa din egna hemsida för dig eller ditt företag är en rolig och lärorik process som dessutom kan ge din omsättning en rejäl skjuts! Så vad väntar du på? Skapa din hemsida redan idag! Med Heymo är det enkelt, vi visar dig i 6 enkla steg vad du behöver göra för att komma igång med din hemsida. Häng med!

Missade du Internetdagarna? Heymo ger dig de hetaste tipsen
9 december 2016 Tips och tricks

Den 21 November gick Internetdagarna 2016 av stapeln på Stockholm Waterfront. Internetdagarna har blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för personer som på olika sätt jobbar digitalt. I år fanns vi på Heymo på plats för att lyssna på inspirerande föreläsare som berättade om vad som kommer att forma morgondagens internet. Vi vet att alla inte hade möjlighet att komma så vi vill såklart dela med oss av de tipsen vi tyckte var allra bäst!

Hur skyddar du ditt företag?
5 december 2016 Tips och tricks

Internet erbjuder många möjligheter. Men hur är det med nätets mörka sida? Virus och trojaner är faror som döljer sig bakom oskyldiga länkar och hotar att tömma ditt bankkonto eller sabotera din dator. Och så de bedrägliga bluffakturorna. Hur ska du göra för att skydda ditt företag mot dessa hot? Vi går igenom hur du skyddar dig och stärker ditt företags försvar mot potentiella attacker!

Så startar du ditt företag med en liten budget?
30 november 2016 Tips och tricks

Tycker du starta eget låter kostsamt? Brist på kapital behöver inte innebära att du inte kan fullfölja din dröm, tvärtom! Det krävs faktiskt bara två saker för att starta ditt företag; att du fullt ut tror på din idé och en tydlig vision om hur du ska driva företaget. Det finns många metoder för att hålla nere kostnaderna och arbeta med en snål budget. Här går vi igenom några av våra bästa tips!

Konvertera mera – hur lyckas du?
23 november 2016 Tips och tricks

Den avgörande frågan är: "Hur får jag mina besökare att konvertera på min hemsida?" I detta inlägg går vi igenom hur du får dina besökare att göra det du vill att det ska göra när de besöker din hemsida. Besökarna ska agera! Det kan handla om allt från att handla, till att kontakta dig eller börja prenumerera på ditt nyhetsbrev. Här går vi igenom hur du får dina besökare att agera, och konvertera!

Därför behöver ditt företag en hemsida!
16 november 2016 Tips och tricks

Har ditt företag ingen hemsida? Varför inte? Tänk på att en hemsida exponerar ditt varumärke och dina produkter dygnet runt, oavsett var dina kunder befinner sig. Enligt en ny Sifoundersökning söker nio av tio konsumenter på nätet för att hitta varor eller tjänster. Men trots det saknar 44 procent (!) av Sveriges småföretag en hemsida. Låt oss berätta varför ditt företag tjänar på att ha en hemsida!

Låt dina kunder hitta till dig – med vårt nya kartblock
15 november 2016 Produktnyheter

Vill du att dina kunder enklare ska kunna hitta till dig? Det fixar Heymo! Vår nyaste funktion i hemsideverktyget är nämligen ett kartblock, som är en både smart och viktig funktion på din hemsida. Du bara drar, släpper och anpassar den för just din hemsida. Enkelt va? Det tycker vi också!

Superkrafter? – Nej, bara grym marknadsföring!
10 november 2016 Tips och tricks

Äntligen! Du är klar med din nya hemsida – bra jobbat! Men än finns det arbete att göra. Så vad är nästa steg? Jo, du måste driva trafik och besökare! Många upplever det som krångligt och svårt, men vet du vad? Det är faktiskt både roligt och enkelt! Här ska vi gå igenom nyttiga tips som du kan använda när du marknadsför din nya hemsida. Är du redo?

Inspirera mera med Instagram och ge ditt företag en raketstart!
31 oktober 2016 Tips och tricks

Boom! Så blev Instagram på kort tid den mest framgångrika sociala kanalen för marknadsföring och sälj. Visste du att Instagram-användare är 50 gånger mer engagerade i sina flöden jämfört med en Facebook-användare? Och engagemang på instagram = ökad försäljning. Säkerligen har du en massa finurliga, härliga, snygga eller smarta bilder som du kan tanka ditt företags Instagram med?

25 idéer på hur du snabbt kommer igång med din försäljning
24 oktober 2016 Tips och tricks

Försäljningen är en kritisk del i de flesta företags vardag men kanske inte alltid så sexig eller rolig – men det ska vi ändra på! Ibland kan är det svårt att komma igång med försäljningen och veta vilka kanaler du ska satsa på eller som överhuvudtaget fungerar. Men oroa dig inte – här hittar du 15 idéer på hur du kan få ut ditt varumärke och dina produkter för att kickstarta din försäljning.

9 tips och tricks för dig som ska starta eget
17 oktober 2016 Tips och tricks

Sitter du inne på en fantastisk affärsidé eller har du redan förverkligat drömmen och starta ditt första företag? Hur som helst finns det ett gäng smarta tips som kan vara bra för dig att läsa igenom så att du kan få en optimal start för ditt företag. Som alltid finns det vissa fällor som många trampar i – syftet med detta inlägg är att undvika dem så att du snabbare kan arbeta mot dina mål!

Gör dina besökare till betalande kunder – 23 tips som fungerar!
10 oktober 2016 Tips och tricks

Har du funderat över vad du kan förändra på din hemsida för att få fler kunder? Säkert har du det! Men vad krävs det egentligen för att kunderna ska ta rätt beslut och konvertera via din hemsida? Att presentera dina tjänster är en strålande början men du behöver också tydligt visa besökaren hur du vill att de ska agera och tänka. 1) Vad vill du att de ska göra? 2) Hur får du dem att göra det?

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.