Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!
Tips och tricks

Vårerbjudande: 30% rabatt på ett nytt årsabonnemang!

Vet du vad dina konkurrenter gör på nätet?
3 oktober 2016 Tips och tricks

När gjorde du senast en analys av dina konkurrenter och hur de marknadsför sig på nätet? Och vad gör dina konkurrenterna för att sticka ut i social media, och framförallt hur lyckas de? Det bästa sättet för dig att optimera din egen marknadsföring är att ta reda på vad dina konkurrenter gör så du vet vad dina kunder förväntar sig.

6 saker att fundera över innan du marknadsför ditt företag
26 September 2016 Tips och tricks

Att fundera kring hur du ska marknadsföra ditt företag kan vara en av de roligaste uppgifterna i din företagstart – det är ett sätt att sparka igång din försäljning och samtidigt visa vilka grymma produkter du har! Men innan du börjar rulla ut dina marknadsaktiviteter finns det en några saker som du behöver att tänka över. Ju förr ju bättre och ju bättre ju smartare marknadsföring kan du få till!

Sökoptimera din hemsida för fler besökare!
19 September 2016 Tips och tricks

Vad är din placering i sökmotorernas listor? Vill du komma högre upp? Då krävs det ett smart arbete från dig där du arbetar med sökoptimering på din hemsida. Lyckas du med ditt SEO-arbete kan du både öka trafiken och dra många nya besökare till din hemsida. Så ta tag i ditt SEO-arbete idag och få fler besökare imorgon!

Hur lockar du kunderna till just ditt företag? Var en oas i öknen!
12 September 2016 Tips och tricks

Har du kommit igång med din hemsida men ännu inte fått några kunder? Vi vet att det kan vara svårt att nå ut till dina första kunder. Därför behöver du arbeta för att synas – för syns du inte så finns du inte. Vi vill att du ska synas så här kommer våra bästa tips på hur du kan skapa en snackis kring ditt varumärke och driva trafik till din hemsida!

Har du startat företag? Så lätt undviker du de vanligaste fällorna
5 September 2016 Tips och tricks

Heja alla nya och spännande företag! Trots att så många unika och intressanta företag startas varje år så är det många som inte överlever på sikt. I de allra flesta fall är detta något som kan förebyggas (puh!). Så låt oss göra det och tillsammans gå igenom de fällor som du ska undvika för att snabbare ta ditt företag på fötter och för att kunna imponera på dina kunder.

Högt, lågt eller rätt pris – vad vill mina kunder betala?
22 augusti 2016 Tips och tricks

Att sätta ett bra pris på dina varor eller tjänster kan vara avgörande för hur marknaden uppfattar och uppskattar dina produkter och ditt företag. Så hur hittar du rätt prisnivå? Visste du att nystartade egenföretagare har en tendens att ta för lite betalt av rädsla för att skrämma bort kunderna? Men vad de inte alltid tänker på att du faktiskt kan skrämma bort dina kunder även med ett lågt pris.

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.