Tips och tricks

Vårerbjudande: 30% rabatt på ett nytt årsabonnemang!

Cyber Monday! Köp ett årsabonnemang och få 6 månader gratis
26 november 2018 Tips och tricks

Idag firar vi Cyber Monday och självklart vill vi ge dig, som går i tankarna att skaffa en hemsida, något lite extra en dag som denna! Därför bjuder vi dig som köper ett nytt årsabonnemang på de sex första månaderna – 100% rabatt det första halvåret. Visst är det bra? Snacka om en bra start och riktigt bra deal för din hemsida. Erbjudandet gäller endast idag – så passa på!

Du har väl en .NU-domän till hemsidan?
12 november 2018 Tips och tricks

Om du inte har det, då är det läge att passa på nu! För med jämna mellanrum så kan vi erbjuda dig en riktigt bra deal – som just nu när du kan köpa .NU-domäner för bara 9 kronor. Så har du redan funderat på att köpa en domän till din hemsida så föreslår vi att du passar på nu. Erbjudandet gäller till och med den 25 november!

7 tips – så lyckas du med din annonsering på Google Ads
7 november 2018 Tips och tricks

För att hitta kunder i en värld, där allt mer söks digitalt, är det viktigt att du syns där kunderna letar. För mindre lokala företag har detta behov lösts med telefonkataloger och på senare år av onlinetjänster som Hitta eller Eniro. Nu har dock dessa tjänster ersatts av sökmotorer som Google. Här har vi samlat våra tips på hur du lyckas med med din annonsering på Google med Heymo Ads!

Skapa en klickvänlig annons i Heymo Ads på 5 minuter!
17 oktober 2018 Tips och tricks

Heymo Ads gör att du enkelt kommer igång med din annonsering på Google. Men för att de som ser din annons ska klicka sig vidare till din hemsida så behöver du en klickvänlig annons. Att skapa en säljande annons är som tur enkelt i Heymo Ads, men ibland kan det vara bra med några konkreta tips. Här kommer ett tips på hur du lyckas med din annons på under 5 minuter!

Tjäna pengar när du refererar kunder till oss!
10 oktober 2018 Produktnyheter

Nu har du som älskar Heymo en fantastisk möjlighet att tjäna extra pengar. Som affiliate får du nämligen provision varje gång dina besökare, som du refererat från din hemsida eller blogg, skapar ett konto eller beställer ett abonnemang hos oss. Så här enkelt signar du upp i vårt affiliateprogram och kommer igång och tjänar pengar!

Missa inte Heymo Ads – smart annonsering på Google!
3 oktober 2018 Produktnyheter

Vill du ha fler kunder till din hemsida? Då kan du öka din synlighet på Google med vårt annonseringsverktyg "Heymo Ads". Skapa och hantera din Google Ads-annonsering direkt i Heymo utan några förkunskaper om digital annonsering. Du har full kontroll och kan enkelt justera din budget för din annonsering precis när du vill. Så kom igång med din annonsering på Google och få fler besökare och kunder!

Vilka funktioner vill du se i Heymo framöver?
26 September 2018 Produktnyheter

Var med och tyck till och rösta på den funktion som du vill se på din hemsida framöver i vår röstningsfunktion på hemsidan. Kanske vill du kunna använda en videobakgrund eller skapa ett utökat formulär med fler alternativ på din hemsida? Ja, då ska du besöka vår hemsida och rösta på de funktioner som du vill se i Heymo – de här sex funktionerna kan du rösta på just nu!

Effekterna som får din hemsida att sticka ut!
29 augusti 2018 Heymos stjärnskott

Genom att skapa en riktig wow-känsla för dina besökare ökar möjligheterna att de väljer dig vid köptillfället. Här ger vi några tips för hur du skapar en effektfull och proffsig hemsida som ger dina besökare en schysst upplevelse. Dessutom bjuder vi på några exempel från den vinnande hemsidan i vår senaste makeover-tävling och visar några av de effekter som finns i verktyget. Det vill du inte missa!

5 tips för en kreativ arbetsplats!
15 augusti 2018 Tips och tricks

Som egenföretagare och entreprenör är det viktigt att hela tiden hitta nya möjligheter och sätt att utveckla ditt företag på. För att kicka igång kreativiteten på bästa sätt finns det en rad olika saker du kan göra för både dig och dina medarbetare. Här är får du 5 smarta tips för hur du kan öka kreativitet så att vassa idéer blir en del av vardagen!

Tipsen för en Matsmart och hållbar sommar!
4 juli 2018 Tips och tricks

I sommar när grillen används som flitigast och picknickkorgen ska packas – vad passar då bättre än ett erbjudande från våra vänner på Matsmart? I sommar får du som är Heymo-vän en rabatt när du handlar på Matsmart.se. Vi tycker att Matsmart har en fiffig affärsidé som rimmar helt med våra värderingar – att bidra till ett mer hållbart och miljömedvetet samhälle. Så ta del av erbjudandet och bidra du med!

6 steg för att kickstarta Instagram för ditt företag!
27 juni 2018 Tips och tricks

Om du inte har testat Instagram för ditt företag tycker vi att det är dags att prova. Instagram är nämligen en utmärkt kanal för att bygga ditt varumärke men som även kan göra att fler besökare hittar till din hemsida. Och lite extra klirr i kassan är väl aldrig fel? Men var börjar du och vad ska du tänka på när du sätter igång? Häng med när vi berättar hur du får en flygande start med 6 enkla steg!

Stjärnsäljaren ger dig sina bästa säljtips!
7 juni 2018 Tips och tricks

Som företagare är det avgörande att få försäljningen att rulla på för att få klirr i kassan och ditt företag att växa. Efter att ha arbetat med sälj i hela mitt liv har jag under åren några ess i rockärmen som jag gärna delar med mig av till dig. Kanske kan några av tipsen inspirera dig att lyckas ännu bättre med ditt sälj, oavsett om du är nystartad eller redan är igång med ditt företag.

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.