Domänkampanj! Köp din .NU-domän för 9kr och spara 140kr första året – använd rabattkoden domainNU19
Tips och tricks

Vi älskar bra priser – 30% rabatt!

Skapa e-post kopplad till din hemsida!
4 maj 2018 Produktnyheter

Möjligheten att skapa e-postkonton med din hemsidas domännamn har varit efterfrågad av många av er kunder. Nu är tjänsten äntligen på plats i Heymo! Med G Suite, Googles e-posttjänst, får du en suverän e-postlösning som innehåller många smarta och användbara verktyg som hjälper dig i din vardag. Här berättar vi mer om e-posttjänsten och hur du gör för att komma igång!

Det här behöver du veta när GDPR träder i kraft!
2 maj 2018 Produktnyheter

Den 25 maj träder den nya dataskyddsförordningen GDPR i kraft. Syftet med lagen är att stärka skyddet av den personliga integriteten vilket innebär striktare krav på hur företag i EU behandlar personuppgifter. I och med den nya lagen har vi samlat viktig information för dig som är kund om hur vi hanterar personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt och vad du behöver göra för att följa den nya lagen.

Halva priset i 3 månader – till alla nya kunder!
25 april 2018 Produktnyheter

Nu händer det grejer här på Heymo! Vi lanserar ett riktigt bra erbjudande – halva priset i 3 månader till alla Heymovänner som köper ett abonnemang, både för dig som är ny kund och för dig som vill uppgradera ditt befintliga konto. Vi passar även på att lägga till ett betalalternativ, månadsfaktura, och när vi ändå är i farten gör vi även ett namnbyte på vårt betalabonnemang Starta som nu får namnet “Driva”. Häng med och läs mer om de senaste nyheterna!

5 hemsidetips till dig som driver ett tjänsteföretag!
18 april 2018 Heymos stjärnskott

Att lägga extra krut på att presentera dina produkter på hemsidan är oftast mödan värd, oavsett om du säljer varor eller tjänster. Här bjuder vi på några riktigt bra hemsidetips för dig som erbjuder dina kunder tjänster. Dessutom lyfter vi några exempel från bidraget som senast vann en sprillans ny design på sin hemsida. Kanske några tips som kan vara användbara även till din hemsida?

Få snabb support via chatt i verktyget!
11 april 2018 Produktnyheter

Nu har vi lanserat en chatt i vårt hemsideverktyg som gör att du snabbt och enkelt kommer i kontakt med vår support när du är inloggad på din hemsida. Kanske har du en fråga om ditt abonnemang eller behöver du hjälp att skapa en parallax-effekt på din hemsida? Ja, oavsett fråga kan du nu välja att chatta med vår support när du är inloggad på ditt konto och behöver hjälp. Så här chattar du med oss!

Fler finesser för bilderna på din hemsida!
9 april 2018 Produktnyheter

Med bra bilder på hemsidan ökar sannolikheten att du förmedlar rätt känsla till dina besökare. Nu kan du arbeta med fler effekter på dina bilder, direkt i verktyget, genom att lägga till en oskärpa på din bakgrundsbild eller ändra färgsättning från färg till gråskala på dina bilder. Med andra ord slipper du att använda krångliga bildredigeringsverktyg och kan istället fixa det enkelt i verktyget!

Utveckla ditt företag med Business Model Canvas
4 april 2018 Tips och tricks

Att driva företag innebär många möjligheter. Med en smart affärsmodell kan du analysera din verksamhet och identifiera de delar du behöver jobba mer på. Du kan också använda affärsmodellen som ett underlag för att presentera din idé eller i diskussion om finansiering. Vår gästbloggare Emilia på Nystartad.se delar här med sig av sina tips på hur du kan utveckla ditt företag med hjälp av verktyget Business Model Canvas.

Skapa lösenordsskyddade sidor på din hemsida!
28 mars 2018 Produktnyheter

Vill du skapa sidor på din hemsida som bara utvalda besökare ska kunna ta del av? Nu lanserar vi möjligheten att lösenordsskydda sidor för dig med abonnemang Starta. Anledningen till att lösenordsskydda en sida kan vara många. Kanske vill du samla information som bara dina samarbetspartners eller säljare ska kunna ta del av? Här berättar vi hur gör för att lösenordsskydda en sida!

Nu välkomnar vi två nya designförslag i Heymo!
14 mars 2018 Produktnyheter

Nu är det dags igen – låt oss presentera två splittans nya designförslag till din hemsida. Denna gång är det två designförslag som passar extra bra till dig som behöver en hemsida för att lyfta ett event. Kanske är det bröllopsdags eller så fyller din mamma jämt och ni ska ordna en överraskningsfest? Se då till att skaffa en hemsida med all information för gästerna så att de lätt kan anmäla sig!

Nu kan du addera nedladdningsbara filer på din hemsida!
9 mars 2018 Produktnyheter

Du som har abonnemang Starta har nu möjlighet att addera nedladdningsbara filer på din hemsida. Dina besökare kan nu enkelt hämta och ladda ner exempelvis en guide, presskit, bilder eller video på din hemsida. Här berättar vi hur du gör för att addera filer som dina besökare smidigt kan ladda ner och spara på sin dator.

Köp Heymo i mars, vinn 2 timmar med vårt marknadsteam
7 mars 2018 Alla inlägg

Köp Heymo 7-31 mars och var med i en tävling där 10 vinnare får 2 timmars unik konsulttid var med Heymos härliga marknadsteam! Robert, Sara, Jessica, Johanna och Anna går igenom målen med din hemsida med dig som vinner, och ger sedan en rapport med konkreta förslag på hur du kan förbättra din hemsida när det gäller design, text, konvertering och SEO. Snacka om kickstart för att lyckas på nätet. Ta chansen!

6 skäl att inkludera influencers i din marknadsföring
28 februari 2018 Tips och tricks

De senaste åren har influencers blivit en allt vanligare kanal att använda för att skapa slagkraftig marknadsföring till företagets målgrupp. Är du fortfarande tveksam och kanske inte helt övertygad? Då ska vi berätta varför influencers är något för dig och din marknadsföring. Nu ger vi dig argumenten till varför du ska använda dig av influencers för att få fler kunder.

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.