Tips och tricks

Vårerbjudande: 30% rabatt på ett nytt årsabonnemang!

Skapa en levande hemsida med animationer
1 juni 2018 Produktnyheter

Nu har du möjlighet att skapa en mer levande hemsida för dina besökare med hjälp av animationer. Genom att lägga till rörelser för dina block skapar du en subtil effekt som ger din hemsida en ytterligare dimension. Varför inte låta ett textblock glida ner uppifrån eller kanske in från höger på din hemsida? Häng med när vi berättar hur du enkelt lägger till animationer!

3 apptips för att fixa riktigt snygga bilder!
23 maj 2018 Tips och tricks

Vi vet att det ibland kan kännas svårt när man som entreprenör är sin egen allt-i-allo. Du är både säljare, marknadsförare, utvecklare, kaffekokare och mycket mer på en och samma gång. Därför älskar vi smarta genvägar och att dela med oss av dem till våra vänner. Att lyckas med snygga bilder kan faktiskt vara busenkelt – speciellt med hjälp av någon av våra favoritappar. Häng med!

Vinn en makeover & få hemsidan att blomstra!
15 maj 2018 Produktnyheter

Vi vet att en bra hemsida är A och O för din verksamhet. Eftersom vi älskar att göra det enkelt för dig (och vara bjussiga) så kan du med betalabonnemang just nu vara med och tävla om en makeover av din hemsida. Kanske vill du ha fler besökare på din hemsida, fler kunder eller bättre nå ut med ditt budskap? Vi hjälper dig så att du kan varva ner och koppla av i hängmattan i sommar!

Heymo 1 år – hemligheten bakom framgången!
9 maj 2018 Produktnyheter

Det sägs att tiden går snabbt när man har kul. Det är såååå sant, säger vi på Heymo! Efter ett år på marknaden med vårt hemsideverktyg har närmare 8000 personer och företag valt att testa Heymo för sina hemsidor. Det är vi oerhört stolta och glada över! Men självklart blickar vi framåt och nöjer oss inte där. Här berättar vår VD Ludvig Granberg om framtiden, framgången och vad som är hemligheten bakom.

Skapa e-post kopplad till din hemsida!
4 maj 2018 Produktnyheter

Möjligheten att skapa e-postkonton med din hemsidas domännamn har varit efterfrågad av många av er kunder. Nu är tjänsten äntligen på plats i Heymo! Med G Suite, Googles e-posttjänst, får du en suverän e-postlösning som innehåller många smarta och användbara verktyg som hjälper dig i din vardag. Här berättar vi mer om e-posttjänsten och hur du gör för att komma igång!

Det här behöver du veta när GDPR träder i kraft!
2 maj 2018 Produktnyheter

Den 25 maj träder den nya dataskyddsförordningen GDPR i kraft. Syftet med lagen är att stärka skyddet av den personliga integriteten vilket innebär striktare krav på hur företag i EU behandlar personuppgifter. I och med den nya lagen har vi samlat viktig information för dig som är kund om hur vi hanterar personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt och vad du behöver göra för att följa den nya lagen.

Halva priset i 3 månader – till alla nya kunder!
25 april 2018 Produktnyheter

Nu händer det grejer här på Heymo! Vi lanserar ett riktigt bra erbjudande – halva priset i 3 månader till alla Heymovänner som köper ett abonnemang, både för dig som är ny kund och för dig som vill uppgradera ditt befintliga konto. Vi passar även på att lägga till ett betalalternativ, månadsfaktura, och när vi ändå är i farten gör vi även ett namnbyte på vårt betalabonnemang Starta som nu får namnet “Driva”. Häng med och läs mer om de senaste nyheterna!

5 hemsidetips till dig som driver ett tjänsteföretag!
18 april 2018 Heymos stjärnskott

Att lägga extra krut på att presentera dina produkter på hemsidan är oftast mödan värd, oavsett om du säljer varor eller tjänster. Här bjuder vi på några riktigt bra hemsidetips för dig som erbjuder dina kunder tjänster. Dessutom lyfter vi några exempel från bidraget som senast vann en sprillans ny design på sin hemsida. Kanske några tips som kan vara användbara även till din hemsida?

Få snabb support via chatt i verktyget!
11 april 2018 Produktnyheter

Nu har vi lanserat en chatt i vårt hemsideverktyg som gör att du snabbt och enkelt kommer i kontakt med vår support när du är inloggad på din hemsida. Kanske har du en fråga om ditt abonnemang eller behöver du hjälp att skapa en parallax-effekt på din hemsida? Ja, oavsett fråga kan du nu välja att chatta med vår support när du är inloggad på ditt konto och behöver hjälp. Så här chattar du med oss!

Fler finesser för bilderna på din hemsida!
9 april 2018 Produktnyheter

Med bra bilder på hemsidan ökar sannolikheten att du förmedlar rätt känsla till dina besökare. Nu kan du arbeta med fler effekter på dina bilder, direkt i verktyget, genom att lägga till en oskärpa på din bakgrundsbild eller ändra färgsättning från färg till gråskala på dina bilder. Med andra ord slipper du att använda krångliga bildredigeringsverktyg och kan istället fixa det enkelt i verktyget!

Utveckla ditt företag med Business Model Canvas
4 april 2018 Tips och tricks

Att driva företag innebär många möjligheter. Med en smart affärsmodell kan du analysera din verksamhet och identifiera de delar du behöver jobba mer på. Du kan också använda affärsmodellen som ett underlag för att presentera din idé eller i diskussion om finansiering. Vår gästbloggare Emilia på Nystartad.se delar här med sig av sina tips på hur du kan utveckla ditt företag med hjälp av verktyget Business Model Canvas.

Skapa lösenordsskyddade sidor på din hemsida!
28 mars 2018 Produktnyheter

Vill du skapa sidor på din hemsida som bara utvalda besökare ska kunna ta del av? Nu lanserar vi möjligheten att lösenordsskydda sidor för dig med abonnemang Starta. Anledningen till att lösenordsskydda en sida kan vara många. Kanske vill du samla information som bara dina samarbetspartners eller säljare ska kunna ta del av? Här berättar vi hur gör för att lösenordsskydda en sida!

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.