Tips och tricks

Vårerbjudande: 30% rabatt på ett nytt årsabonnemang!

Nu välkomnar vi två nya designförslag i Heymo!
14 mars 2018 Produktnyheter

Nu är det dags igen – låt oss presentera två splittans nya designförslag till din hemsida. Denna gång är det två designförslag som passar extra bra till dig som behöver en hemsida för att lyfta ett event. Kanske är det bröllopsdags eller så fyller din mamma jämt och ni ska ordna en överraskningsfest? Se då till att skaffa en hemsida med all information för gästerna så att de lätt kan anmäla sig!

Nu kan du addera nedladdningsbara filer på din hemsida!
9 mars 2018 Produktnyheter

Du som har abonnemang Starta har nu möjlighet att addera nedladdningsbara filer på din hemsida. Dina besökare kan nu enkelt hämta och ladda ner exempelvis en guide, presskit, bilder eller video på din hemsida. Här berättar vi hur du gör för att addera filer som dina besökare smidigt kan ladda ner och spara på sin dator.

Köp Heymo i mars, vinn 2 timmar med vårt marknadsteam
7 mars 2018 Alla inlägg

Köp Heymo 7-31 mars och var med i en tävling där 10 vinnare får 2 timmars unik konsulttid var med Heymos härliga marknadsteam! Robert, Sara, Jessica, Johanna och Anna går igenom målen med din hemsida med dig som vinner, och ger sedan en rapport med konkreta förslag på hur du kan förbättra din hemsida när det gäller design, text, konvertering och SEO. Snacka om kickstart för att lyckas på nätet. Ta chansen!

6 skäl att inkludera influencers i din marknadsföring
28 februari 2018 Tips och tricks

De senaste åren har influencers blivit en allt vanligare kanal att använda för att skapa slagkraftig marknadsföring till företagets målgrupp. Är du fortfarande tveksam och kanske inte helt övertygad? Då ska vi berätta varför influencers är något för dig och din marknadsföring. Nu ger vi dig argumenten till varför du ska använda dig av influencers för att få fler kunder.

Vill du eller din vän lyckas på nätet? Vinn en designad hemsida & ett årsabonnemang!
21 februari 2018 Alla inlägg

Känner du någon som verkligen vill lyckas på nätet men som inte har kommit i mål med sin hemsida eller som vill ha en ny design? Håll i hatten för denna tävling är för er. Om du taggar din vän i vårt inlägg på Facebook eller Instagram med en motivering och aktuell hemsida så kanske det är just den hemsidan som får en helt ny design i Heymo. Inte så pjåkigt, eller hur?

Nikita Lee – en färgstark entreprenör som går sin egen väg!
15 februari 2018 Heymos stjärnskott

Nikita Lee föddes på Bali för 25 år sedan med musiken i blodet. Med en pappa som var lokal rockstjärna och en mamma som älskar musik var inte valet svårt när hon skulle välja vad hon ville satsa på. Att Nikita på kort tid, tre år, lyckats bygga ett starkt varumärke som väletablerad DJ är imponerande. Läs mer om hennes resa och om hemligheten bakom framgången!

3 knep som minskar din stress och hjälper dig som företagare
7 februari 2018 Tips och tricks

Allt fler drabbas av utbrändhet. På resan mot att nå dina mål behöver du se till att må bra och behålla kraften för att lyckas med ditt företagande. Det spelar ingen roll hur framgångsrik eller hur bra du är på att överträffa dina försäljningsrekord – utbrändhet kan drabba dig också. Men det finns några tips på hur du kan minska stressen och risken att drabbas.

7 proffsiga appar för att lyckas med dina bilder
2 februari 2018 Tips och tricks

Att ta bra bilder är en konst i sig, men att addera finesser som ger en extra wow-känsla kan vara en gnutta svårare. Men TACK säger vi för alla dessa appar som hjälper oss på vägen! Det finns ju en uppsjö av bildredigeringsappar som gör det möjligt att lägga till en rad olika effekter. Här har vi samlat de sju bästa apparna så att du kan skapa riktigt schyssta bilder.

Inspelat webbinarium: Våga utmana ditt tankesätt – väx som företagare!
1 februari 2018 Webbinarier

Filip Ljungberg är föreläsaren, äventyraren, företagaren och Heymovännen som höll ett inspirerande webbinarium med oss på Heymo på temat Våga utmana ditt tankesätt och väx som företagare. Du som inte såg det live (eller som vill se det igen) kan ta det lugnt: vi spelade såklart in allting. Klicka och kolla!

Tre enkla knep som ger din hemsida mer förtroende
24 januari 2018 Heymos stjärnskott

I december stod Holistic Sense som vinnare i vår Makeover-tävling och vann därmed en alldeles sprillans ny hemsida. Här bjuder vi på en före och efter-special för att inspirera dig att med några enkla knep lyfta din hemsida och göra den än mer proffsig och förtroendeingivande. Med de här knepen får din hemsida en flygande start på det nya året. Det vill du väl inte missa?

Nya uppdateringar och en säkrare hemsida med HTTPS!
17 januari 2018 Produktnyheter

Nu lanserar vi HTTPS, för dig som har abonnemang Starta, som gör din hemsida säker att besöka. Att ha en säker hemsida är viktigt för både dig och dina besökare. Med HTTPS kan dina besökare känna sig trygga i att känsliga uppgifter hanteras på ett säkert sätt. I samband med denna nyhet sker även uppdateringar i abonnemang Drömma som rör funktionerna SEO och HTML-blocket.

Snyggt flöde på Instagram – så gör du!
10 januari 2018 Tips och tricks

Instagram är med sina över 700 miljoner användare den bäst säljdrivande kanalen bland sociala medier. Men populariteten gör att det inte längre räcker med att bara ha ett konto. Nu måste du hitta ett sätt att sticka ut ur mängden och skapa ett attraktivt flöde för dina följare. Så hur gör du? Vi har listat vad du kan göra för att ditt flöde på Instagram ska bli riktigt snyggt och lockande!

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.