Domänkampanj! Köp din .NU-domän för 9kr och spara 140kr första året – använd rabattkoden domainNU19
Tips och tricks

Vi älskar bra priser – 30% rabatt!

Simon Sköld – entreprenör och en mångsysslare av rang!
11 oktober 2017 Heymos stjärnskott

På Heymo försöker vi att hitta bra entreprenöriella förebilder som kan inspirera dig i din vardag som egen företagare. Som tur är finns det många fantastiska förebilder i vårt avlånga land! En av dem är Simon Sköld. Simon började sin karriär som MMA-fighter och idag sysslar han med mycket mer än så – en mångsysslare helt enkelt! Kanske känner du igen dig?

Din fusklapp i digital marknadsföring
4 oktober 2017 Tips och tricks

Du som tänkt sätta tänderna i det här med digital marknadsföring får ofta rådet att “bara sätt igång och testa!” Och visst är det ett jättebra råd – att testa är till och med nödvändigt för att lyckas. Men faktum kvarstår. Det vimlar av verktyg, kanaler och kluriga förkortningar och det är lätt att bli svettig. Så var ska du börja?

Så vill Janna hjälpa dig att bli ditt bästa jag!
27 September 2017 Tips och tricks

Janna Jarlman lämnade bolagskarriären för att anta en ny utmaning och testa entreprenörsvingarna. Med bolaget Competencer, där vem som helst enkelt kan hitta en egen coach eller terapeut, vill hon att fler ska ta hjälp för att ge karriären raketfart, hitta balans eller få mer motivation och pepp i tillvaron.

Uppdaterade villkor för dig under 18 år
22 September 2017 Produktnyheter

Är du ännu inte 18 år fyllda och har din hemsida hos oss eller funderar du på att skapa en? Vad roligt – välkommen till familjen! När du skapar ett konto hos oss på Heymo så godkänner du också våra allmänna villkor. Då vi har fått frågor kring vad som gäller för dig som är omyndig så har vi nu valt att förtydliga våra villkor. Inga konstigheter egentligen, men det kan vara bra att kika igenom!

Pamela Hanné – tar fotokonst till en ny nivå
20 September 2017 Heymos stjärnskott

När Pamela var 16 år tog hon sitt pick och pack och bytte hemstad. Eftersom Pamela alltid varit spontan så var flytten till Stockholm bara ett spännande steg i livet. Nästa steg var att börja en makeup-utbildning som ledde till jobb som assistent i modebranschen och att hon blev representerad av en agentur. Pamela arbetade snabbt upp ett namn och som 19-åring startade hon sitt första företag. Det du!

Så skapar du content som ger dig stjärnstatus!
13 September 2017 Tips och tricks

Att lyckas med din innehållsmarknadsföring, ditt “content”, kanske känns knepigare än rymdfysik. Framgången sitter i att du verkligen förstå vem din kund är och vad han eller hon är intresserad av. Det är svårt att bara “sätta igång och skriva” och tro att kunderna kommer som på beställning. Men bara lugn, här visar vi dig i tio steg hur du skapar lysande content!

Öka din effektivitet och ge ditt företag raketfart
6 September 2017 Tips och tricks

Hur mycket får du gjort på en dag? Brukar huvudet surra med alla saker som du inte hann med när du går och lägger dig? Som företagare är det mycket som pockar på uppmärksamheten. Det är lätt att bli distraherad. Vi på Heymo vill såklart hjälpa dig att jobba smart. Här har vi sammanställt våra bästa tips så att du kan briljera med att få (rätt) saker gjorda!

Förbättrade SEO- och länkmöjligheter för din hemsida
4 September 2017 Produktnyheter

Skepp och hoj! Nu släpper vi åter några uppdateringar. Denna gången är det uppdateringar som förbättrar din SEO (sökmotoroptimering) och som gör att du kan länka både e-postadresser och telefonnummer. Läs mer om de fyra nyheterna nedan och se till att din hemsida är ordentligt optimerad så att du har en grym SEO = en bra ranking hos sökmotorerna!

Vi gör dig till en stjärna på PR!
30 augusti 2017 Tips och tricks

Undrar du varför det aldrig står om ditt företag i tidningen eller varför bloggare inte skriver om din grymma affärsidé? Då är det dags att satsa mer på PR! PR är ett väldigt bra och kostnadseffektivt sätt att skapa intresse för ditt företag utan att det direkt påverkar din marknadsbudget. Kanske tycker du att det verkar svårt? Faktum är att det handlar mest om en bra strategi och att komma igång!

YAY för GIF:ar – men hur använder du dem smartast i ditt företag?
23 augusti 2017 Tips och tricks

Alla älskar vi ju GIF:ar! Har du också uppmärksammat den stora popularitet som GIF:ar har generat? Kanske har du sett dem i nyhetsbrev, på sociala medier och på andras hemsidor. Ja, de är överallt! Så hur kan du själv skapa häftiga GIF:ar och använda i din egen marknadsföring? Det och lite till kommer vi att hjälpa dig med i detta inlägget.

Uppdateringar vi tror att du kommer att gilla!
18 augusti 2017 Produktnyheter

Nu är många av oss tillbaka efter sommaren och vi hoppas att du är utvilad och har haft en riktigt bra sommar. Strax innan sommaren och under så har vi på Heymo gjort några uppdateringar som vi gärna vill berätta om. Så kika igenom sammanfattningen i det här inlägget så att du också har koll på vad som har hänt under semestern – och vi lovar, fler uppdateringar kommer!

Så kickstartar du ditt företag inför hösten!
16 augusti 2017 Tips och tricks

Sol, vind och vatten – sommar och semester. Vi hoppas att du har upplevt allt det där under årets varmaste månader. Oavsett, nu är det dags att planera inför hösten och kanske behöver du lite pepp för att komma igång efter lata dagar på stranden? Inga problem, vi ger dig en snabb genomgång så att både du och ditt företag blir taggade inför hösten!

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.