Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!
Tips och tricks

Vårerbjudande: 30% rabatt på ett nytt årsabonnemang!

Vill du blir en bättre entreprenör? Tipsen på hur du lyckas!
22 februari 2017 Tips och tricks

Är du driven och duktig på att få saker att hända? Kanske driver du redan ett eller flera bolag? Bra där – men hur gör du för att bli ännu bättre, ännu mer driven och för att hålla fler bollar i luften? Jo, genom att utveckla dig själv och dina personliga egenskaper. Vi vill ge dig den där lilla extra knuffen, för att du ska bli ännu bättre. Häng med!

Ska du informera eller kommunicera med dina kunder?
15 februari 2017 Tips och tricks

Hur pratar du med dina kunder? Kommunicerar eller informerar du? Det ena är inte självklart mer rätt än det andra, men faktum är att vi alltmer går mot att kommunicera och inkludera kunderna. Så vill du att ditt företag ska få fler lojala, köpkraftiga och nöjda kunder? Då är det är dags att du ser över hur du pratar med dem.

Bra, bättre, bäst? Bli mer attraktiv med hjälp av statistik!
7 februari 2017 Tips och tricks

Att kunna se hur dina besökare använder din hemsida är faktiskt en riktig guldgruva av information. Varför? För att du kan se hur dina besökare rör sig och vad de gillar på sidan. Genom att analysera besökarnas “rörelsemönster” kan du förbättra sidan så att den genererar fler kontakter och ökar försäljningen. Är du inte igång med att mäta vad dina besökare gör på din hemsida, är det dags att börja!

Så kopplar du din hemsida till Google Analytics
3 februari 2017 Produktnyheter

Vill du förbättra din hemsida och ge dina besökare mer av det de gillar? Då kommer du att älska vår nyaste funktion i Heymo. Nu kan du enkelt se statistiken för din hemsida och analysera dina besökares aktivitet – med hjälp av Google Analytics. Vill du lyckas ännu bättre med din hemsida? Då kör vi!

RENTAL STORIES – drömmar på riktigt
1 februari 2017 Heymos stjärnskott

Vem gillar inte en riktigt bra historia? En vacker berättelse full med inspiration möter vi i Rental Stories, företaget som hjälper dig att skapa historia på din allra viktigaste dag. Anna Edström Widèn är entreprenören och bröllopskoordinatorn som i samband med sitt eget bröllop såg en möjlighet till att starta något alldeles nytt – Rental Stories.

Så väljer du rätt målgrupp
25 januari 2017 Tips och tricks

"Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem min målgrupp är!" Är du osäker på vilken målgrupp som är rätt för dig? Då ska Heymo hjälpa dig att reda ut det. Att hitta rätt målgrupp för just dig är superviktigt! Undrar du varför? Jo, genom att hitta rätt målgrupp kan du bland annat spara både tid och pengar. Det och hur du gör kommer vi att visa i det här inlägget. Är du redo?

Ett starkt varumärke säljer – så lyckas du!
18 januari 2017 Tips och tricks

Vill du också komma uppåt och utmana de stora jättarna ICA, IKEA eller Coca-Cola? Vet du vad de alla har gemensamt? Jo, ett starkt varumärke! Att bygga upp ett starkt varumärke behöver inte vara svårt eller omöjligt. I fyra steg visar vi dig hur du kan starta din resa mot ett starkare varumärke så att du blir förstahandsvalet för din målgrupp!

10 tips för bättre SEO på din hemsida
11 januari 2017 Tips och tricks

Låt oss ta en stund och prata om vad du kan göra för att synas på nätet. Ditt mål är att se till så att Google förstår vad din hemsida handlar om och att den är tillförlitlig. Sökmotoroptimering hjälper dig med det, och just därför är den så viktig! Ju mer du jobbar med din sökmotoroptimering desto bättre resultat – fler potentiella kunder. Så, vad behöver du göra?

Nu släpper vi två nya designförslag i Heymo!
9 januari 2017 Produktnyheter

Ett nytt år med nya möjligheter och en mängd spännande uppdateringar i Heymo väntar. Nu var det två månader sedan Heymo lanserades och vi arbetar för fulla muggar för att göra verktyget ännu bättre. Nya funktioner kommer löpande och redan nu har vi en rolig nyhet. Vi har nämligen glädjen att få presentera två nya designer som du kan använda på din hemsida, säg hej till Holm och Furet! Kanske är de något för din hemsida?

De 10 bästa podcastsen för dig som driver eget
4 januari 2017 Tips och tricks

Perfekt för dig som är på resande fot, eller samtidigt som du jobbar på lagret – podcasts! Som företagare händer det saker ständigt och du behöver hänga med på ett snabbt och enkelt sätt. Då är podcasts perfekta! Vi har här listat de 10 bästa (självklart i oberoende ordning) podcasten för dig som driver eget. Så på med hörlurarna, för nu kör vi!

God jul & gott nytt år!
23 december 2016 Tips och tricks

Hej juletider och det nya året! Och vilket år vi har haft! Lanseringen av Heymo i november gick som smort och vi ser redan fram emot att utvecklas ännu mer tillsammans med er. I detta inlägg kommer ni att få läsa hur Heymos vd, Ludvig Granberg, ser på Heymos lansering och framtiden Våra öppettider under jul och nyår hittar du längst ned. Fram med paketen och raketen för nu är det jul!

Välj rätt bilder till din hemsida!
21 december 2016 Tips och tricks

Har du äntligen kommit igång med att skapa din hemsida? Då är det också dags att du börjar leta och hitta bilder som förstärker ditt budskap. Men vad behöver du egentligen tänka på när du väljer bilder? Vi kommer i det här inlägget att gå igenom vad du behöver veta och hur du ska tänka för att lyckas med bilderna på hemsidan.

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.