Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Nu var det dags igen – två nya designförslag i Heymo!

Jippi! Nu släpper vi två nya designförslag i Heymo. Det innebär att du har ännu fler alternativ att välja mellan när du skapar din hemsida, hur bra är inte det? Här kan du se två väldigt olika designförslag när det kommer till val av färgskala. En mörk och kraftfull och en ljus och stilren designmall. Med det sagt välkomnar vi Sennan och Rotorp. Kanske passar någon av dem till din hemsida?

Rotorp – En stilren, modern och smakfull hemsida

En simpel men riktigt ren och stilig hemsida kan du skapa med Rotorp. Tycker du om hemsidor som har struktur och ordning och reda? Då är Rotorp en design som passar dig!

När vi skapade Rotorp ville vi att den skulle ge ett stilrent och modernt intryck där bilderna får tala och texterna blir mer av ett komplement. Så låt dina bilder tala – du vet väl att en bild säger mer än tusen ord? Så vill du kanske skapa en hemsida med många bilder och där bilderna är i fokus så tillåter Rotorp just det.

Du vet väl att det är helt okej att ha mycket luft på hemsidan? Detta skapar ett modernt intryck så använd gärna, som i Rotorp, mycket “white space” och större marginaler på din hemsida. Detta ger också mer fokus på dina budskap och gör det enkelt för besökaren att hitta det den letar efter.

Dina besökare vill såklart veta vem du är och genom att berätta om dig själv ökar chansen att de kommer tillbaka. En “Om dig-sida” tillåter dig att sälja in dig själv och fånga deras uppmärksamhet. Tycker kunden eller besökaren om dig är chansen större att du skapar både en god relation och en ny kund. Så var inte rädd att lyfta fram dig själv, och ha gärna med en bild på dig – med fördel en bild som visar din personlighet!

Sennan – En kraftfull hemsida med tryck!

Sennan kan beskrivas som en kraftfull hemsida där vi har använt vår nya funktion Parallaxeffekter. Det hjälper dig att skapa en mera levande känsla som gör att hemsidan får en riktigt cool upplevelse, samt som det skapar ett djup i sektionerna. Vet du inte vad det är? Då kan du läsa mer om det i våran blogg här. Eller varför inte testa vårt nyaste tillskott i familjen – Sennan!

Eftersom svart kan vara visuellt tungt är det bra att bryta av det med bilder som “poppar” och ett ljust och fräscht typsnitt. I Sennan har vi valt att ha kraftfulla bilder, med en vit text på svart bakgrund samtidigt som vi balanserar upp detta med varannan vit sektion. För att arbeta med en röd tråd på hemsidan så har vi bakgrundsbilder i alla mörka sektioner för ett kraftfullare budskap och vi våra vita sektioner så arbetar vi enbart med text – spana gärna in Sennan för det blir riktigt snyggt!

Med fotokollage kan du skapa en en schysst upplevelse och visa dina besökare vad du har att erbjuda på ett mer överskådligt och kreativt vis. Det är också ett snyggt sätt att presentera din vara eller tjänst och ger ett professionellt intryck!

I Sennan så har vi arbetat mycket med kolumner. Att använda kolumner är fantastiskt bra om du vill att dina besökare, exempelvis, ska kunna jämföra olika alternativ – som ovan där vi vill att de ska få se alla kurserna med priser för att kunna ta ett bra beslut. Så fundera på hur du kan arbeta bättre med kolumner på din sida. Tänk på att kolumnerna inte behöver vara lika stora, på så vis kan du arbeta lite mer kreativt med denna funktion!

Det är du som ger designen stjärnglans!

Våra designförslag är till för att förändras och förbättras så att de passar dig och ditt företag. Så med andra ord är det bara du själv som bestämmer hur grym just din hemsida kommer att bli. Vår förhoppning är att ge dig skön inspiration och att väcka din kreativa ådra när du ser vad som kan åstadkommas med enkla medel. Pilla, putsa och ändra till du själv känner att du har kommit fram till just ditt mästerverk! Vi vet att du kan. Designförslagen är bara en liten hjälp på vägen.

Vill du testa hur Rotorp eller Sennan skulle se ut med ditt innehåll?

  • Logga in på din hemsida
  • Klicka på “design” längst ned i vänstra hörnet
  • Välj “byt design”
  • Klicka på den design som du vill testa

… Och vips så kan du se hur din hemsida ser ut med en ny design!

Vill du prova de nya designerna bums?

Logga in

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.