Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Köp Heymo i mars, vinn 2 timmar med vårt marknadsteam

Köp Heymo 7-31 mars och var med i en tävling där 10 vinnare får 2 timmars unik konsulttid var med Heymos härliga marknadsteam! Robert, Sara, Jessica, Johanna och Anna går igenom målen med din hemsida med dig som vinner, och ger sedan en rapport med konkreta förslag på hur du kan förbättra din hemsida när det gäller design, text, konvertering och SEO. Snacka om kickstart för att lyckas på nätet. Ta chansen!

Heymo är hemsideverktyget där du inte behöver kunna någonting alls om kod för att skapa en proffsig hemsida. Du väljer ett designförslag och anpassar det sedan till din egen verksamhet. Du drar och släpper, ändrar färger och bilder och fyller på med bra innehåll. Vi lovar, Heymo är lätt som en plätt.

Men hur enkelt Heymo än är – vem tackar nej till något så lyxigt som att få personlig feedback och konkreta förbättringsförslag från ett marknadsteam som är proffs på hemsidor och digital marknadsföring? Inte du, va? Då är det rätt tillfälle att skaffa Heymo nu!

Vem kan vinna?

Alla som köper ett nytt årsabonnemang av Heymo Starta mellan 7-31 mars 2018 är med i tävlingen. Gäller ej förnyelse av abonnemang. Heymo Starta kostar 129 kr/månad + moms, men glöm inte att du självklart kan testa verktyget gratis innan du köper!

Det här kan du vinna!

  • 10 vinnare får 2 timmars konsulttid var med Heymos marknadsteam.
  • Vinsten kan du utnyttja när som helst mellan 9 april och 31 juni 2018.
  • När du som vinner känner dig redo bokar vi in ett inledande telefonsamtal där en av våra marknadskollegor ställer frågor kring mål, målgrupp och utmaningar med hemsidan.
  • Efter samtalet lägger vårt marknadsteam 2 timmar på att analysera hemsidan och skapa en skriftlig rapport med 10 konkreta förbättringsförslag inom områdena design, text (fokus på rubriksättning), konvertering och SEO.
  • Förbättringsförslagen baseras på det inledande telefonsamtalet kring mål, målgrupp och utmaningar och med målet att du ska lyckas ännu bättre på nätet.
  • Tid för leverans av rapporten meddelas till vinnaren under telefonsamtalet.

Så utser juryn vinnarna

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Heymo. Juryn går igenom alla hemsidor som köpts mellan 7-31 mars 2018 och bedömer vilka 10 av dessa som mest behöver vår vinst. De områden som juryn bedömer är design, text, konvertering och SEO. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

Så meddelas vinnarna

Vinnarna meddelas senast fredag 6 april 2018 via e-post och vinnarna publiceras också på denna sida samma dag genom att vi publicerar adresserna till vinnarnas hemsidor.

Detta kan också vara bra att veta

Vinnarnas hemsidor kan komma att användas i Heymos marknadsföring, och anställda på Heymo/Hemsida24 och maka/make och barn till dessa anställda får inte delta i tävlingen.

Vad väntar du på? :)

Skapa gärna ett gratis Drömma-konto (vår freemiumversion) och börja bygg din sida där om du inte redan gjort det. Behöver du hjälp finns vår fantastiska support och massor med inspiration och hjälp i vår blogg. Vi lovar, det går snabbt och lätt att göra en proffsig hemsida med Heymo. Men glöm inte att uppgradera till Heymo Starta före den 31 mars för att säkra just din plats i tävlingen.

Lycka till!

Prova gratis nu!

6/4 2018: Här är vinnarna!

Juryn har nu utsett de tio vinnarna! Många av dessa hemsidor är redan riktigt bra, och där kommer vi troligen kunna fokusera på att ge tips inom ett eller två områden. Andra har precis påbörjat sin resa mot sin nya hemsida, och kan då få mer allmänna råd om de önskar det.

Alla vinnare har redan blivit informerade via e-post. Självklart är det frivilligt att ta emot vinsten, det är helt upp till vinnarna om de vill ta denna möjlighet.

Vi ser verkligen fram emot att göra detta tillsammans med alla vinnarna!

lcntravelmanagement.com
odinspizza.se
pinkpinktravel.info
storkokstest.heymo.se
jacobflorberger.com
sprofessionals.heymo.se
spahuset.se
carambatravels.com
masp.se
anetteisaksson.se

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.