Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

En riktigt härlig sommar önskar vi dig!

Sol, vind och vatten. En riktigt härlig sommar vill vi på Heymo önska alla våra kunder! Passa på och njut i hängmattan så ses vi i höst, fulla med energi. Supporten finns tillgänglig precis som vanligt – så för dig som inte tagit eller tar semester riktigt ännu så finns vi på plats för att hjälpa dig. Vi svarar normalt inom 24 timmar på vardagar.

Tips för dig som vill koppla av i sommar!

Är du ledig men har svårt för att koppla av? Vi vet ju att du sliter hårt under året och då kan det ibland vara svårt att verkligen slappna av. Så här kommer våra allra bästa tips – för att du ska få en riktigt avkopplande semester och kunna släppa jobbet för ett litet tag.

1. Res bort

Inget ger så mycket avkoppling som att resa bort och få ett miljöombyte. Så packa väskan, vovven, husvagnen eller familjen och ge dig iväg. Det behöver inte nödvändigtvis vara utomlands – Sverige är minst lika fint på sommaren.

2. Undvik din e-post

Ja, det är svårt att koppla bort jobbet helt och hållet men nu är du ju faktiskt ledig, eller hur? Våga aktivera autosvar och stänga av e-posten i telefonen när du tar ledigt. Det går inte att motstå att läsa det senaste när din mobil vibrerar till. Så total avkoppling – stäng av din e-post.

3. Pyssla med trädgården, huset eller andra hobbyprojekt

Du har säkert något projekt som du drömt om att göra men känt att du inte riktigt haft tid med. Tycker du att det är roligt och avkopplande så är din semester ett gyllene tillfälle. Så plantera de där nya rosorna du har drömt om, renovera köket eller bygg en altan. Det kan vara speciellt nyttigt att komma ut och greja med hantverk om du i vanliga fall sitter vid datorn resten av året. I annat fall finns det säkert en skön solstol du kan slumra i!

4. Planera inte in för mycket

Planering är idag en del av mångas vardag – och är ju faktiskt det som kanske får din vardag att gå ihop. Men under semester har du tid att öva på att göra ingenting. Det kanske låter galet men faktum är att det oftast är de där lata, oplanerade dagarna som får dig att koppla av på riktigt.

5. Läs böcker och lyssna på poddar

Njut av en bra bok i solstolen eller varför inte lyssna på en podd? Det ger dig dessutom lite extra kunskap inför hösten. Vi har i ett tidigare inlägg listat De 10 bästa poddarna för dig som driver eget. Perfekt för dig som vill komma tillbaka med nya fräscha ideèr.

Och du, glöm inte bort att njuta riktigt ordentligt så ses vi utvilade till hösten!

Supportens “öppettider” under sommaren:

Måndag – torsdag 08.00 - 17.00
Fredagar: 08.00 - 15.00

Undrar du över något? Ja, då hjälper supporten gärna dig!

// Soliga hälsningar, gänget på Heymo

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.