Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

En riktigt god jul och ett gott nytt år önskar vi på Heymo!

Den 10 maj i år lanserade vi Heymo och oj vilket år det har varit! En otroligt kul resa som också inneburit många utmaningar. Vi vill tacka alla er som varit med på resan och ser fram emot ännu ett utvecklande och inspirerande år tillsammans. Om du skulle behöva lite ledigt från juligheten och istället pyssla med din hemsida så finns vår support på plats nästintill som vanligt för att hjälpa dig!

Målet med Heymo är att erbjuda marknadens absolut enklaste verktyg för att skapa en riktigt proffsig hemsida. Vi har sannerligen kommit en bra på bit på vägen, vilket vi är otroligt stolta över, men vi ser också många möjligheter framåt. Att du har kommit att gilla och uppskatta Heymo lika mycket som vi gör, är ett bra betyg för att vi är på rätt väg. Resan fortsätter på andra sidan året – men först lite jul- och nyårsfirande med nära och kära!

Fortsätt ge bra feedback

Vi vill rikta ett stort tack till dig som tagit dig tid att ge oss feedback på vad du uppskattar och vad som kan bli bättre i vårt hemsideverktyg. Det hjälper oss verkligen att prioritera vad vi ska fokusera på framåt i den långa listan av utvecklingsmöjligheter. Så fortsätt gärna att rösta på dina favoritfunktioner på hemsidan och ta dig tid att ge oss feedback! Du är viktig i vår fortsatta resa!

Pyssla med din hemsida

Efter lite julskinka, must och knäck kanske din inspiration kickar in och du får feeling att se över din hemsida lagom till det nya året. Då får du inte missa vårt finfina erbjudande – 30% rabatt när du tecknar ett Starta årsabonnemang hos oss. Med Starta får du en egen domän till din hemsida det första året som är helt fri från reklam och även möjlighet att addera en egen favikon. Erbjudandet gäller fram till och med den 31 december, så missa inte det! Du anger rabattkoden “godjul” i kassan för att ta del av erbjudandet. Vill du veta mer? Besök vår julpysselsida och läs mer!

Öppettider för supporten över jul och nyår

För dig som behöver en välförtjänt paus ifrån pepparkaksätandet och vill arbeta med din hemsida över jul- och nyårshelgen, så finns vår support tillgänglig och kan hjälpa dig under följande tider:

DatumTider
25-26/12Stängt
27-28/1208.00 - 17.00
29/1208.00 - 15.00
..
1/1Stängt
2-4/108.00 - 17.00
5/108.00 - 12.00

Nu vill vi passa på att önskar dig en riktigt god jul och ett fantastiskt 2018! Vi ser fram emot vår fortsatta resa på andra sidan årsskiftet tillsammans med dig!

Önskar vännerna på Heymo

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.