Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Halva priset i 3 månader – till alla nya kunder!

Nu händer det grejer här på Heymo! Vi lanserar ett riktigt bra erbjudande – halva priset i 3 månader till alla Heymovänner som köper ett abonnemang, både för dig som är ny kund och för dig som vill uppgradera ditt befintliga konto. Vi passar även på att lägga till ett betalalternativ, månadsfaktura, och när vi ändå är i farten gör vi även ett namnbyte på vårt betalabonnemang Starta som nu får namnet “Driva”. Häng med och läs mer om de senaste nyheterna!

Som ni kanske har märkt har vi lanserat en rad nyheter i Heymo den senaste tiden. Bland annat funktionerna nedladdningsbara filer, lösenordsskyddade sidor och möjligheten att lägga till effekter som oskärpa och gråskala på dina bilder direkt i verktyget för att nämna några. Nu har vi ännu fler nyheter som rör både dig som är befintlig och ny kund hos oss!

3 månader till halva priset för alla våra nya kunder!

Visst låter det bra? Med vårt finfina erbjudande får du som blir ny Heymovän, både du som är ny kund och du som väljer att uppgradera ditt befintliga konto, 3 månader till halva priset när du tecknar ett abonnemang hos oss. Vi vill med det ge alla våra nya vänner den bästa starten med hemsidan. Oavsett vilket abonnemang du väljer, hur du betalar och om du betalar månads- eller årsvis så får du de första 3 månaderna till halva priset. Hurra säger vi!

Så här tar du del av erbjudandet!
Rabatten dras automatiskt av i verktyget när du tecknar ett nytt abonnemang. Om du exempelvis vill använda en rabattkod som du fått från oss, är verktyget så smart att det automatiskt räknar ut det erbjudande som ger dig det mest förmånliga priset. På så vis blir det lätt att få det bästa priset på ditt abonnemang!

Betala med månadsfaktura

Nu passar vi också på att lansera ytterligare ett betalningsalternativ. Det innebär att du nu kan välja månadsfaktura för ditt abonnemang hos oss. Tidigare kunde du bara betala med kort om du vill ha ett månadsabonnemang. En större flexibilitet och du kan fritt välja att betala per månad eller per år. Du väljer själv vad som passar dig bäst!

Abonnemang Starta byter namn till Driva

När vi ändå är i full gång med att berätta om nyheter gör vi även en liten förändring gällande namnet på vårt abonnemang Starta. Kanske tycker du att det inte spelar så stor roll? Nej, egentligen inte. Men vårt abonnemang Starta kommer från och med nu byta namn till Driva, och är fulladdat med alla våra smarta funktioner som SEO, HTTPS och många andra funktioner som vi lanserat det senaste. Heja!

Vi vet att det är en hel del att ta in!
Har du frågor och funderingar? Då finns vår support på plats och kan ge dig svar på dina frågor. Du kommer enkelt i kontakt med dem när du är inloggad på ditt konto och klickar på “Hjälp” i huvudmenyn längst ner i verktyget.

Logga in

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.