Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Hemligheten bakom framgången!

Det sägs att tiden går snabbt när man har kul. Det är såååå sant, säger vi på Heymo! Efter ett år på marknaden med vårt hemsideverktyg har närmare 8000 personer och företag valt att testa Heymo för sina hemsidor. Det är vi oerhört stolta och glada över! Men självklart blickar vi framåt och nöjer oss inte där. Här berättar vår VD Ludvig Granberg om framtiden, framgången och vad som är hemligheten bakom.

Bakom Heymo står gänget bakom Hemsida24, ett hemsideverktyg som funnit sedan 2008 på marknaden. Uppkomsten av Heymo handlar om att vi själva är entreprenörer och vet vilken utmaning det innebär när det gäller att få tiden ska räcka till. Med Heymo ville vi göra det enkelt för företagare att skapa en hemsida på en modern plattform med den senaste tekniken. Vi ville inte bara göra det enkelt för företagare att lyckas med sin hemsida, utan även ta ett helhetsgrepp om den digitala närvaron i stort.

Ludvig Granberg, VD på Heymo, säger:
“När vi ser siffror som visar att nästan varannan företagare idag saknar en hemsida, får vi ännu mer kraft under våra vingar. Den digitala närvaron, att synas med sitt företag på nätet är viktigare än någonsin. Med en hemsida skapar du som företagare en tydlig hemvist för ditt företag och gör den dessutom synlig i det digitala skyltfönstret för potentiella kunder. Heymo behövs verkligen på marknaden och att vi har fått en så fin respons är verkligen glädjande.”

Varmt mottagande på marknaden

Heymo har under sitt första år på marknaden närmare 8000 skapade konton. Det är tecken på det goda och varma mottagandet som vi hittills har fått på marknaden. En av anledningarna till varför många användare väljer just Heymo till sin hemsida är – enkelheten att skapa en snygg professionell hemsida. Johanna Bohlin, Marknadschef på Heymo, förklarar:

“Vi vill vara det självklara valet för Sveriges företagare när det kommer till hemsideverktyg men även för att lyckas på nätet i stort. Med Heymo är det inte bara enkelt, utan du kan själv skapa en proffsig hemsida med ett snyggt resultat. Att våra kunder jämför oss med Apple & Spotify – snyggt, enkelt och fungerar smidigt – ja, då sträcker vi såklart lite extra på oss och blir stolta.“

Det givna valet för Sveriges företagare

I det senaste har en rad nya funktioner och nyheter lanserats, som exempelvis e-post, lösenordsskyddade sidor och nedladdningsbara filer, i syfte att utveckla Heymo ytterligare för våra användare. Vi kan lova att det kommer ännu fler funktioner för dig och din hemsida framöver … resan har bara börjat, säger Ludvig Granberg och förklarar vidare:

“Vi har höga ambitioner och strävar hela tiden efter att erbjuda marknaden världens bästa hemsideverktyg. Och vi har verkligen kommit en bra bit på vägen! Hemligheten bakom är gänget som arbetar på Heymo. Vi arbetar alla hårt för att vi tillsammans ska uppnå vårt gemensamma mål. Det centrala är att se till att ha kul på vägen med glada ambitiösa medarbetare som fortsätter leverera en riktigt bra tjänst till våra användare. Det är det som är det viktiga framåt!”

Heymo fyller 1 år och med det vill vi säga Hurra!, men även rikta ett stort tack till dig som har din hemsida hos oss. TACK för att du är en del av Heymofamiljen och för året som har gått. Vi ser fram emot vår fortsatta resa tillsammans med dig!

Vill du läsa mer om de senaste nyheterna i Heymo? Ja då, hittar du dessa på vår blogg via länken nedan.

Produktnyheter!

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.