Tips och tricks

Vårerbjudande: 30% rabatt på ett nytt årsabonnemang!

Effekterna som får din hemsida att sticka ut!
29 augusti 2018 Heymos stjärnskott

Genom att skapa en riktig wow-känsla för dina besökare ökar möjligheterna att de väljer dig vid köptillfället. Här ger vi några tips för hur du skapar en effektfull och proffsig hemsida som ger dina besökare en schysst upplevelse. Dessutom bjuder vi på några exempel från den vinnande hemsidan i vår senaste makeover-tävling och visar några av de effekter som finns i verktyget. Det vill du inte missa!

5 hemsidetips till dig som driver ett tjänsteföretag!
18 april 2018 Heymos stjärnskott

Att lägga extra krut på att presentera dina produkter på hemsidan är oftast mödan värd, oavsett om du säljer varor eller tjänster. Här bjuder vi på några riktigt bra hemsidetips för dig som erbjuder dina kunder tjänster. Dessutom lyfter vi några exempel från bidraget som senast vann en sprillans ny design på sin hemsida. Kanske några tips som kan vara användbara även till din hemsida?

Nikita Lee – en färgstark entreprenör som går sin egen väg!
15 februari 2018 Heymos stjärnskott

Nikita Lee föddes på Bali för 25 år sedan med musiken i blodet. Med en pappa som var lokal rockstjärna och en mamma som älskar musik var inte valet svårt när hon skulle välja vad hon ville satsa på. Att Nikita på kort tid, tre år, lyckats bygga ett starkt varumärke som väletablerad DJ är imponerande. Läs mer om hennes resa och om hemligheten bakom framgången!

Tre enkla knep som ger din hemsida mer förtroende
24 januari 2018 Heymos stjärnskott

I december stod Holistic Sense som vinnare i vår Makeover-tävling och vann därmed en alldeles sprillans ny hemsida. Här bjuder vi på en före och efter-special för att inspirera dig att med några enkla knep lyfta din hemsida och göra den än mer proffsig och förtroendeingivande. Med de här knepen får din hemsida en flygande start på det nya året. Det vill du väl inte missa?

Simon Sköld – entreprenör och en mångsysslare av rang!
11 oktober 2017 Heymos stjärnskott

På Heymo försöker vi att hitta bra entreprenöriella förebilder som kan inspirera dig i din vardag som egen företagare. Som tur är finns det många fantastiska förebilder i vårt avlånga land! En av dem är Simon Sköld. Simon började sin karriär som MMA-fighter och idag sysslar han med mycket mer än så – en mångsysslare helt enkelt! Kanske känner du igen dig?

Pamela Hanné – tar fotokonst till en ny nivå
20 September 2017 Heymos stjärnskott

När Pamela var 16 år tog hon sitt pick och pack och bytte hemstad. Eftersom Pamela alltid varit spontan så var flytten till Stockholm bara ett spännande steg i livet. Nästa steg var att börja en makeup-utbildning som ledde till jobb som assistent i modebranschen och att hon blev representerad av en agentur. Pamela arbetade snabbt upp ett namn och som 19-åring startade hon sitt första företag. Det du!

RENTAL STORIES – drömmar på riktigt
1 februari 2017 Heymos stjärnskott

Vem gillar inte en riktigt bra historia? En vacker berättelse full med inspiration möter vi i Rental Stories, företaget som hjälper dig att skapa historia på din allra viktigaste dag. Anna Edström Widèn är entreprenören och bröllopskoordinatorn som i samband med sitt eget bröllop såg en möjlighet till att starta något alldeles nytt – Rental Stories.

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.