Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Skapa e-post kopplad till din hemsida!

Möjligheten att skapa e-postkonton med din hemsidas domännamn har varit efterfrågad av många av er kunder. Nu är tjänsten äntligen på plats i Heymo! Med G Suite, Googles e-posttjänst, får du en suverän e-postlösning som innehåller många smarta och användbara verktyg som hjälper dig i din vardag. Här berättar vi mer om e-posttjänsten och hur du gör för att komma igång!

Nu har du som har ett betalabonnemang i Heymo möjlighet att köpa till Googles e-postlösning, G Suite. G Suite är, enligt oss på Heymo, marknadens bästa leverantör av e-postlösningar och andra smarta tjänster som du kan ha nytta av både privat och i rollen som företagare. Vill du ha en proffsig e-postadress kopplat till ditt domännamn? Då rekommenderar vi dig att beställa G Suite!

Vad ingår i G Suite?

I G Suite har du möjlighet att:

 • Skicka och ta emot e-post med din professionella e-postadress, som kalle@dittforetag.com.
 • Dela kalendrar och enkelt schemalägga möten och händelser.
 • Samarbeta i realtid i dokument, kalkylark och presentationer online.
 • Lagra och säkerhetskopiera filer på ett säkert sätt i molnet.
 • Delta, och bjuda in till videomöten från din laptop eller en annan enhet.

Vad kostar G Suite?

Som kund i Heymo kan du enkelt beställa G Suite direkt i vårt verktyg. Kostnaden varierar beroende på om du har ett års- eller månadsabonnemang för din hemsida. Har du exempelvis ett årsabonnemang på hemsidan så betalar du per år även för G Suite och samma gäller vid månadsabonnemang, se nedan.

Kostnad för G Suite:

 • Årsabonnemang – 468 kr/år och e-postadress (exklusive moms).
 • Månadsabonnemang – 39 kr/mån och e-postadress (exklusive moms).

Så här beställer du e-posttjänsten

Du kan enkelt lägga till e-posttjänsten G Suite när du är inloggad på ditt konto genom att följa stegen nedan:

 1. Klicka på “Mer” längst ner till höger i huvudmenyn och välj “Kontrollpanel”.
 2. Under rubriken “E-post” väljer du den domän du vill lägga till e-posttjänsten för och anger den e-postadress som du vill koppla till ditt domännamn.
 3. Du slutför din beställning genom att klicka “Lägg till e-post” och anger ditt betalsätt i kassan.

Nu är e-posttjänsten beställd och du kommer inom kort att få ett mail till den e-postadress som du skapat ditt Heymo-konto med. När e-posttjänsten är aktiverad kan du sedan administrera tjänsten, exempelvis ändra e-postnamn, lägga till fler e-postadresser eller ta bort befintliga e-postadresser, enkelt via ditt Heymokonto.

Behöver du ytterligare hjälp med din beställning? Då har vi tagit fram en guide för hur du går tillväga! Du behöver aktivera de e-postadresser som du har beställt från G Suite innan du kan börja använda dem. Så här aktiverar du din e-post med tre enkla steg!

För att kunna beställa G Suite behöver:

 • Ditt domännamn vara köpt via oss, flyttat till oss, eller att du valt att koppla domännamnet genom ett namnserverbyte. Vill du koppla ditt domännamn till oss? Läs mer om hur du gör här!
 • Namnen på dina e-postadresser väljer du själv, men ändelsen kommer att vara kopplat till ditt domännamn, exempelvis @mittforetag.se. Se dock till att inte använda ÅÄÖ i ditt domännamn eller i din e-postadress.

Vill du komma igång med e-posttjänsten bums? Ja, då loggar du in på ditt konto nedan och beställer tjänsten. Om du inte redan har ett betalabonnemang men vill använda e-posttjänsten kan du enkelt uppgradera när du är inloggad på ditt konto.

Lägg till e-post!

Har du frågor och funderingar finns vår support och hjälper dig! Du kommer enkelt i kontakt med oss när du är inloggad på ditt konto genom att klicka på Hjälp i huvudmenyn längst ner till höger. Du väljer själv om du vill chatta med oss direkt eller skicka in ditt ärende!

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.