Skapa en levande hemsida med animationer

Nu har du möjlighet att skapa en mer levande hemsida för dina besökare med hjälp av animationer. Genom att lägga till rörelser för dina block skapar du en subtil effekt som ger din hemsida en ytterligare dimension. Varför inte låta ett textblock glida ner uppifrån eller kanske in från höger på din hemsida? Häng med när vi berättar hur du enkelt lägger till animationer!

Med den här nyheten har du nu möjlighet att lägga till animationer på din hemsida och skapa riktigt snygga effekter. Animationen startar automatiskt när den aktuella sektionen hamnar i besökarens blickfång. Du ställer in animationen på sektionsnivå där du kan välja mellan fyra olika riktningar; glid upp, ner, från vänster eller höger.

Du kan även välja en och samma animation för hela din hemsida, vilket innebär att alla sektionerna får ett och samma rörelsemönster. Vårt tips är att du väljer att lägga till animation på sektionsnivå för att skapa en effekt som sticker ut. Men du avgör vad som passar bäst på din hemsida!

Lägg till animation på en sektion!

Logga in på ditt konto och följ sedan de två enkla stegen nedan.

  1. Välj den aktuella sektionen som du vill lägga till en animation för och klicka på “Sektion” i sektionens högra hörn.
  2. Under “Sektionsinnehåll” aktiverar du animationen och väljer önskad riktning och publicerar din hemsida när du är nöjd med resultatet.

Lägg till animation på hela hemsidan!

Logga in på ditt konto och följ sedan de två enkla stegen nedan.

  1. I huvudmenyn väljer du “Design” och klickar sedan på “Detaljer” och välj “Sektion” i de generella inställningarna.
  2. Under “Sektionsinnehåll” aktiverar du animationen och väljer önskad riktning för sektionerna på din hemsida. Publicera sedan din hemsida på nytt!

Heymo tipsar: Ett tips är att använda animationer tillsammans med parallaxeffekt som ger en 3D-känsla och ett extra djup på hemsidan. Det blir riktigt snyggt och effektfullt och ger dina besökare en extra Wow-känsla! Här är ett exempel på hur den kombinationen kan se ut tillsammans i ett av våra designförslag!

Blir du nyfiken att testa hur dessa animationer skulle kunna se ut? Ja, då är det bara att testa dig fram för att skapa en snygg effekt på din hemsida.

Logga in

Här är fler exempel på hemsidor som använder animation:
Spotify
Facebook

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.