Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Tävling – Vinn en makeover av din hemsida!

Har du abonnemang Starta och känner att du behöver hjälp med designen av din hemsida eller behöver du helt enkelt ett lyft? Då får du inte missa vår tävling. Nu har nämligen du som kund möjlighet att få din hemsida omdesignad av vår praktikant Jessica. Jessica studerar reklam och marknadsföring i England till vardags och har ett riktigt bra öga när det kommer till hemsidedesign!

Alla hemsidor behöver ett lyft då och då och ibland är det svårt att själv avgöra vad som ska förändras eller hur du får till en riktigt schysst design. Känner du så? Ja, då är denna tävlingen helt klart något för dig! Det är inte svårare än att du läser kriterierna nedan och skickar in dina uppgifter tillsammans med en motivering i formuläret på tävlingssidan. Vinnaren utses den 7 december!

Kriterier för tävlingen!

  • Du kan endast vara med och tävla om du har abonnemang Starta.
  • Vill du delta? Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret senast den 6 december.
  • Tävlingen omfattar designen av din hemsida (ej innehållet).
  • Efter att en vinnare utsetts kommer en ny hemsida att tas fram. När hemsidan är klar bestämmer du som vunnit om du är nöjd med den nya designen och om du vill ersätta din gamla hemsida – det är ditt val. Även om vi är säkra på att du kommer att älska din nya hemsidedesign! :)
  • Leverans av den nya hemsidan kommer att kommuniceras ut till vinnaren. Dagen för leverans är helt beroende av vem som vinner.

Vill du vara med och tävla? Anmäl dig bums på vår tävlingssida!

Tävlingen är avslutad!

Nu är vinnarna utsedda och det blev inte bara en utan hela TVÅ vinnare på prispallen denna gång Holistic Sense och r360. Vi säger såklart stort GRATTIS och hoppas att ni kommer att bli riktigt nöjda med era nya hemsidor! Tack för alla bidrag som ni har skickat in och vi ser fram emot fler tävlingstillfällen framöver!

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.