Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Nu välkomnar vi två nya designförslag i Heymo!

Nu är det dags igen – låt oss presentera två splittans nya designförslag till din hemsida. Denna gång är det två designförslag som passar extra bra till dig som behöver en hemsida för att lyfta ett event. Kanske är det bröllopsdags eller så fyller din mamma jämt och ni ska ordna en överraskningsfest? Se då till att skaffa en hemsida med all information för gästerna så att de lätt kan anmäla sig!

Söndrum - En lekfull och händelserik one-pager!

Trumvirvel … här kommer en lekfull och inbjudande one-pager-hemsida! Vad menas med det? Jo, en one-pager är en hemsida som bara har en sida. Lätt som en plätt! Dina besökare behöver med andra ord inte klicka sig vidare till en massa andra sidor utan hittar all information genom att scrolla ner på hemsidan. Det som är bra är att du styr i vilken ordning du vill att dina besökare ska läsa informationen och det blir lätt att berätta vad du vill att de ska göra.

Så ska du ha fest? Eller kanske ordna en överraskningsfest till någon av dina nära och kära? Då är Söndrum designförslaget för dig! Gör en festlig hemsida där små detaljer som typsnitt och färg sticker ut och skapar ett snyggt välkomnande till din hemsida!

Genom att använda en bakgrundsbild får du mera liv på hemsidan, varva gärna bild- och färg-sektioner så att det blir lätt för dina besökare att följa med och ta in all information. Var heller inte rädd att använda bakgrundsbilder bakom exempelvis formulär. Det kan ge din hemsida en mer levande känsla!

Har du en bakgrundsbild där du också vill ha text eller knappar på? Då rekommenderar vi dig att skapa en blockgrupp som tillåter dig att använda blockfunktionen “bakgrund”. Här kan du välja ett färgfilter på din bakgrund och sedan välja opacitet så att färgen blir mer transparent. Visst blir det snyggt?

Kärleken – En elegant och kärleksfull inbjudan!

Vårt nya designförslag, Kärleken, ger ett elegant, smakfullt och berättande intryck som bjuder in gästerna till en dag de sent kommer att glömma. Ska du gifta dig eller känner du någon som ska? Då är det här designförslaget för dig!

Så hur skapar man en elegant och romantisk hemsida? Jo, med många smakfulla bilder, jordiga färger och passande typsnitt. Genom att jobba med färgfilter på bakgrundsbilderna får hemsidan också en tydligare röd tråd och ett tydligt budskap.

Att valet av typsnitt kan göra stor skillnad är ju inget nytt. I Kärleken har vi valt att arbeta med ett mer snirkligt typsnitt för att få in den eleganta och romantiska känslan, och visst gör det skillnad? Även om du ändrar om designen fundera över vilka typsnitt som kan förstärka ditt budskap!

I Kärleken får du även med ett vackert bildkollage som du kan bygga ut eller göra om med dina egna bilder. Varför inte hålla bilderna i samma stil och färgskala i ditt kollage som ger en enhetlig känsla på din hemsida?

Heymo tipsar: Tänk även på att placera bilderna i en snygg ordning för att få harmoni i ditt kollage. Fokusera på bildkompositionen och att få alla bilder att “titta inåt”. Vad innebär det? Jo, att om du exempelvis har en person som är mer till vänster i bild och tittar åt samma håll, lägg den på höger sida i kollaget – så de kollar in mot mitten av din hemsida.

Att visa dina besökare vad de ska göra på hemsidan genom call-to-actions (CTA) är viktigt även när det är en eventsida. Så var inte rädd att använda dig av tydliga CTA-knappar när du bygger din hemsida. När du använder CTA -knappar gör du också din hemsida mer interaktiv vilket betyder att besökarna blir mer engagerade i hemsidan och klickar sig runt.

Heymo tipsar: Kom ihåg att dina CTA-knappar ska vara korta och rakt på sak, samt att de behöver vara tydligt placerade så att besökaren lätt ser dem.

Magin skapar du själv!

Våra designförslag är till för att förändras och förbättras så att de passar dig och ditt företag. Så med andra ord är det bara du själv som bestämmer hur schysst din hemsida kommer att bli. Vår förhoppning med våra designförslag är att ge dig inspiration och att väcka din kreativa ådra när du ser vad som kan åstadkommas med enkla medel. Pilla, putsa och ändra tills du själv känner att du ha kommit fram till just ditt mästerverk. Vi vet att du kan! Designförslagen är bara en liten hjälp på vägen.

Vill du testa hur Kärleken eller Söndrum skulle se ut med ditt innehåll?

  • Logga in på din hemsida
  • Klicka på “design” längst ned i vänstra hörnet i huvudmenyn
  • Välj “byt design”
  • Klicka på den design som du vill testa

… Och vips så kan du se hur din hemsida ser ut med en ny design!

Vill du prova de nya designerna bums?

Testa nu!

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.