Använd parallaxeffekt på din hemsida för en proffsig upplevelse!

Nu har vi lanserat en uppdatering som gör att du kan skapa en ny upplevelse för besökarna på din hemsida. Vi har nämligen lanserat parallaxeffekt! Med denna snygga designeffekt får du bakgrundsbilden att röra sig långsammare än resten av innehållet. Det skapar en 3D-känsla som helt enkelt gör din hemsida till en riktigt cool upplevelse!

Många har efterfrågat parallaxeffekt och är en av de funktioner som ni rösta fram på vår hemsida som en viktig funktion som ni vill att vi lanserar. Självklart lyssnar vi på er och nu är den äntligen på plats!

Så här gör du!

Logga in på ditt konto och följ sedan nedan steg.

  1. Klicka på "Sektion" i det högra hörnet på den aktuella bakgrundsbilden.
  2. Genom att klicka på bakgrundsbilden, som visas som miniatyr, kan du välja grad av parallaxeffekt som du vill lägga till, exempelvis "Liten", "Mellan" eller "Stor".
  3. När du känner dig nöjd med resultatet publicerar du din hemsida på nytt.

Testa dig fram för att få den effekt du tycker passar bäst på din hemsida!

Heymo tipsar! Ett tips är att inte använda parallaxeffekt överallt utan att istället välja ett eller två ställen på din hemsida. Om du överanvänder den är sannolikheten stor att du inte ger dina besökare den starka effekt som du vill uppnå. Så använd parallaxeffekt med inställningen ”Liten" eller kanske "Mellan" för att skapa 3D-känsla utan att bli allt för påträngande.

Nyfiken att testa parallaxeffekt på din hemsida? Genom några enkla klick kan du ge dina besökare en riktigt proffsig upplevelse. Inget att vänta på – bara att testa!

Logga in

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.