Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Få snabb support via chatt i verktyget!

Nu har vi lanserat en chatt i vårt hemsideverktyg som gör att du snabbt och enkelt kommer i kontakt med vår support när du är inloggad på din hemsida. Kanske har du en fråga om ditt abonnemang eller behöver du hjälp att skapa en parallax-effekt på din hemsida? Ja, oavsett fråga kan du nu välja att chatta med vår support när du är inloggad på ditt konto och behöver hjälp. Så här chattar du med oss!

Du kan precis som tidigare skicka in ett ärende från ditt konto till supporten, som de svarar på inom 24 timmar på vardagar. Med nu kan du även chatta direkt med vår support för att få snabbare hjälp. Supporten ser i chatten vilket konto och hemsida din fråga gäller och kan därmed ge dig ett snabbare svar än om du använder chatten på heymo.se. Om du vill ha support via chatt eller e-post bestämmer du, efter vad som passar dig bäst!

Så här chattar du med supporten:

Du behöver vara inloggad på ditt konto för att starta chatten med vår support. Följ sedan dessa steg:

  1. Klicka på "Hjälp" i huvudmenyn längst ner till höger och välj sedan "Chatta med oss".
  2. Skriv in din fråga och chatten med vår support startar.

Dina konversationer som du har haft med vår support sparas i din historik i chattfönstret, som du när som helst kan titta tillbaka på.

Supportens öppettider!

Chatten är öppen under våra vanliga öppettider måndag-torsdag 08.00-17.00 och fredag 08.00-15.00. Om du ställer en fråga i chatten när vi har stängt hamnar automatiskt din fråga som ett inkommande ärende och vi svarar dig inom 24 timmar på vardagar.

Har du kanske en fråga som du vill ha svar på redan nu? Då är det bara att logga in på ditt konto och starta chatten med vår support.

Testa chatten!

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.