Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Vill du eller din vän lyckas på nätet? Vinn en designad hemsida & ett årsabonnemang!

Känner du någon som verkligen vill lyckas på nätet men som inte har kommit i mål med sin hemsida eller som vill ha en ny design? Håll i hatten för denna tävling är för er. Om du taggar din vän i vårt inlägg på Facebook eller Instagram med en motivering och aktuell hemsida så kanske det är just den hemsidan som får en helt ny design i Heymo. Inte så pjåkigt, eller hur?

Vårt mål är att hjälpa fler att lyckas på nätet. En stor del i det, tror vi är, en riktigt schysst och proffsig hemsida. Nu vill vi därför hjälpa någon med sin hemsidedesign, oavsett hur hemsidan ser ut idag och vem som har byggt den och med vilken leverantör. Behöver du eller känner du någon som skulle uppskatta vår hjälp? Anmäl dig då till vår tävling och kanske har du snart en ny hemsida!

Vem kan vara med och tävla?

  • Du eller din vän som vill ha en ny design på hemsidan.
  • För att delta kommentera vårt inlägg på Facebook/Instagram med namnet på den du nominerar (om det inte är dig själv!), aktuell hemsida och en motivering.
  • Kommentera senast den 4 mars för att vara med och tävla!

Vad vinner du?

  • Vinnaren får en make-over på sin hemsida designad i Heymo.
    Det innebär att vi tar fram en helt ny hemsidedesign utifrån det innehåll som idag ligger på din hemsida. När hemsidan är klar väljer du om du vill ersätta din gamla hemsida med den nya i Heymo. Du har också möjlighet till en feedbackrunda så vi inte missar något i designen som är viktigt för dig eller din verksamhet!
    (Tid för leverans av den nya hemsidan meddelas till vinnaren när tävlingen är avslutad)
  • Vill du använda din nya hemsida i Heymo? (förutsatt att du inte redan är en betalande kund i Heymo) Då får du en rykande start i Heymo med ett gratis årsabonnemang, till ett värde av 1548 kr. Tjohoo!
  • Gratis marknadsföring. När den nya designen är framtagen så kommer din hemsida att lyftas i ett blogginlägg med före- och efterbilder som ger dig (ditt företag) och din hemsida extra publicitet!

= Vem som helst kan vara med i tävlingen och vinsten är en ny hemsida, gratis marknadsföring och en megabra rabatt i Heymo.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din hemsida!

Var med och tävla

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.