Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Vinn en makeover & få hemsidan att blomstra!

Vi vet att en bra hemsida är A och O för din verksamhet. Eftersom vi älskar att göra det enkelt för dig (och vara bjussiga) så kan du med betalabonnemang just nu vara med och tävla om en makeover av din hemsida. Kanske vill du ha fler besökare på din hemsida, fler kunder eller bättre nå ut med ditt budskap? Vi hjälper dig så att du kan varva ner och koppla av i hängmattan i sommar!

Vinn en sprillans ny hemsida!

Du som vinner tävlingen får en makeover där vi hjälper dig att se över din hemsidas design och layout. Dessutom kikar vi på rubriksättning, text och bild och om du vill så kan vi även ge förslag på hur vi kan förbättra din logotyp.

Vi utgår självklart från det innehåll som du har på din hemsida idag och när vårt förslag på hemsidan är klart, väljer du om du vill ersätta din gamla hemsida med den nya som vi tagit fram till dig (och som du fritt kan arbeta vidare med).

Gratis marknadsföring!
I och med vinsten så får du även möjlighet att synas lite extra och få gratis marknadsföring hos oss. För när den nya designen är framtagen så kommer din hemsida att lyftas i ett blogginlägg med före- och efterbilder, vilket ger ditt företag och din hemsida lite extra publicitet. Vi kommer såklart även uppmärksamma vinsten i våra sociala medier.

Så varför inte ta chansen att låta oss ge din hemsida lite extra kärlek så att den kan blomma ut och bli sitt bästa jag?

Så här deltar du!

Du som har ett betalabonnemang hos oss har möjligheten att vara med i tävlingen och det du behöver göra för att delta är:

  • Gilla och kommentera tävlingsinlägget på Instagram eller Facebook med en motivering om varför just du ska vinna. Glöm inte att skriva med adressen till din hemsida!
  • Kommentera senast den 27 maj för att delta.

Så utser juryn vinnaren

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Heymo. Juryn går igenom alla motiveringar som skrivits i kommentarerna i våra sociala medier under tävlingsperioden och utser den bästa motiveringen. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

Vi kommer att ta kontakt med vinnaren via e-post och även meddela vem som vunnit i en kommentar på tävlingsinlägget i våra sociala medier efter tävlingens slut den 27 maj.

Så vad väntar du på?

Gå in på vår Instagram eller Facebook, skriv din motivering, adressen till din hemsida och var med och tävla! Har du inte ett abonnemang hos oss än? Ja, då är det hög tid att uppgradera för att inte missa chansen till denna pangvinst. Den här makeovern kan vara det som får din hemsida att verkligen glänsa ikapp med solen och få dig att lyckas ännu bättre på nätet. Så missa inte det!

Lycka till!

Tävla på Facebook!

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.