Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!
Tips och tricks

Vårerbjudande: 30% rabatt på ett nytt årsabonnemang!

Du har väl en .NU-domän till hemsidan?
12 november 2018 Tips och tricks

Om du inte har det, då är det läge att passa på nu! För med jämna mellanrum så kan vi erbjuda dig en riktigt bra deal – som just nu när du kan köpa .NU-domäner för bara 9 kronor. Så har du redan funderat på att köpa en domän till din hemsida så föreslår vi att du passar på nu. Erbjudandet gäller till och med den 25 november!

7 tips – så lyckas du med din annonsering på Google Ads
7 november 2018 Tips och tricks

För att hitta kunder i en värld, där allt mer söks digitalt, är det viktigt att du syns där kunderna letar. För mindre lokala företag har detta behov lösts med telefonkataloger och på senare år av onlinetjänster som Hitta eller Eniro. Nu har dock dessa tjänster ersatts av sökmotorer som Google. Här har vi samlat våra tips på hur du lyckas med med din annonsering på Google med Heymo Ads!

Skapa en klickvänlig annons i Heymo Ads på 5 minuter!
17 oktober 2018 Tips och tricks

Heymo Ads gör att du enkelt kommer igång med din annonsering på Google. Men för att de som ser din annons ska klicka sig vidare till din hemsida så behöver du en klickvänlig annons. Att skapa en säljande annons är som tur enkelt i Heymo Ads, men ibland kan det vara bra med några konkreta tips. Här kommer ett tips på hur du lyckas med din annons på under 5 minuter!

5 tips för en kreativ arbetsplats!
15 augusti 2018 Tips och tricks

Som egenföretagare och entreprenör är det viktigt att hela tiden hitta nya möjligheter och sätt att utveckla ditt företag på. För att kicka igång kreativiteten på bästa sätt finns det en rad olika saker du kan göra för både dig och dina medarbetare. Här är får du 5 smarta tips för hur du kan öka kreativitet så att vassa idéer blir en del av vardagen!

Tipsen för en Matsmart och hållbar sommar!
4 juli 2018 Tips och tricks

I sommar när grillen används som flitigast och picknickkorgen ska packas – vad passar då bättre än ett erbjudande från våra vänner på Matsmart? I sommar får du som är Heymo-vän en rabatt när du handlar på Matsmart.se. Vi tycker att Matsmart har en fiffig affärsidé som rimmar helt med våra värderingar – att bidra till ett mer hållbart och miljömedvetet samhälle. Så ta del av erbjudandet och bidra du med!

6 steg för att kickstarta Instagram för ditt företag!
27 juni 2018 Tips och tricks

Om du inte har testat Instagram för ditt företag tycker vi att det är dags att prova. Instagram är nämligen en utmärkt kanal för att bygga ditt varumärke men som även kan göra att fler besökare hittar till din hemsida. Och lite extra klirr i kassan är väl aldrig fel? Men var börjar du och vad ska du tänka på när du sätter igång? Häng med när vi berättar hur du får en flygande start med 6 enkla steg!

Stjärnsäljaren ger dig sina bästa säljtips!
7 juni 2018 Tips och tricks

Som företagare är det avgörande att få försäljningen att rulla på för att få klirr i kassan och ditt företag att växa. Efter att ha arbetat med sälj i hela mitt liv har jag under åren några ess i rockärmen som jag gärna delar med mig av till dig. Kanske kan några av tipsen inspirera dig att lyckas ännu bättre med ditt sälj, oavsett om du är nystartad eller redan är igång med ditt företag.

3 apptips för att fixa riktigt snygga bilder!
23 maj 2018 Tips och tricks

Vi vet att det ibland kan kännas svårt när man som entreprenör är sin egen allt-i-allo. Du är både säljare, marknadsförare, utvecklare, kaffekokare och mycket mer på en och samma gång. Därför älskar vi smarta genvägar och att dela med oss av dem till våra vänner. Att lyckas med snygga bilder kan faktiskt vara busenkelt – speciellt med hjälp av någon av våra favoritappar. Häng med!

Utveckla ditt företag med Business Model Canvas
4 april 2018 Tips och tricks

Att driva företag innebär många möjligheter. Med en smart affärsmodell kan du analysera din verksamhet och identifiera de delar du behöver jobba mer på. Du kan också använda affärsmodellen som ett underlag för att presentera din idé eller i diskussion om finansiering. Vår gästbloggare Emilia på Nystartad.se delar här med sig av sina tips på hur du kan utveckla ditt företag med hjälp av verktyget Business Model Canvas.

6 skäl att inkludera influencers i din marknadsföring
28 februari 2018 Tips och tricks

De senaste åren har influencers blivit en allt vanligare kanal att använda för att skapa slagkraftig marknadsföring till företagets målgrupp. Är du fortfarande tveksam och kanske inte helt övertygad? Då ska vi berätta varför influencers är något för dig och din marknadsföring. Nu ger vi dig argumenten till varför du ska använda dig av influencers för att få fler kunder.

3 knep som minskar din stress och hjälper dig som företagare
7 februari 2018 Tips och tricks

Allt fler drabbas av utbrändhet. På resan mot att nå dina mål behöver du se till att må bra och behålla kraften för att lyckas med ditt företagande. Det spelar ingen roll hur framgångsrik eller hur bra du är på att överträffa dina försäljningsrekord – utbrändhet kan drabba dig också. Men det finns några tips på hur du kan minska stressen och risken att drabbas.

7 proffsiga appar för att lyckas med dina bilder
2 februari 2018 Tips och tricks

Att ta bra bilder är en konst i sig, men att addera finesser som ger en extra wow-känsla kan vara en gnutta svårare. Men TACK säger vi för alla dessa appar som hjälper oss på vägen! Det finns ju en uppsjö av bildredigeringsappar som gör det möjligt att lägga till en rad olika effekter. Här har vi samlat de sju bästa apparna så att du kan skapa riktigt schyssta bilder.

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.