Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!
Tips och tricks

Vårerbjudande: 30% rabatt på ett nytt årsabonnemang!

Därför behöver ditt företag en hemsida!
16 november 2016 Tips och tricks

Har ditt företag ingen hemsida? Varför inte? Tänk på att en hemsida exponerar ditt varumärke och dina produkter dygnet runt, oavsett var dina kunder befinner sig. Enligt en ny Sifoundersökning söker nio av tio konsumenter på nätet för att hitta varor eller tjänster. Men trots det saknar 44 procent (!) av Sveriges småföretag en hemsida. Låt oss berätta varför ditt företag tjänar på att ha en hemsida!

Superkrafter? – Nej, bara grym marknadsföring!
10 november 2016 Tips och tricks

Äntligen! Du är klar med din nya hemsida – bra jobbat! Men än finns det arbete att göra. Så vad är nästa steg? Jo, du måste driva trafik och besökare! Många upplever det som krångligt och svårt, men vet du vad? Det är faktiskt både roligt och enkelt! Här ska vi gå igenom nyttiga tips som du kan använda när du marknadsför din nya hemsida. Är du redo?

Inspirera mera med Instagram och ge ditt företag en raketstart!
31 oktober 2016 Tips och tricks

Boom! Så blev Instagram på kort tid den mest framgångrika sociala kanalen för marknadsföring och sälj. Visste du att Instagram-användare är 50 gånger mer engagerade i sina flöden jämfört med en Facebook-användare? Och engagemang på instagram = ökad försäljning. Säkerligen har du en massa finurliga, härliga, snygga eller smarta bilder som du kan tanka ditt företags Instagram med?

25 idéer på hur du snabbt kommer igång med din försäljning
24 oktober 2016 Tips och tricks

Försäljningen är en kritisk del i de flesta företags vardag men kanske inte alltid så sexig eller rolig – men det ska vi ändra på! Ibland kan är det svårt att komma igång med försäljningen och veta vilka kanaler du ska satsa på eller som överhuvudtaget fungerar. Men oroa dig inte – här hittar du 15 idéer på hur du kan få ut ditt varumärke och dina produkter för att kickstarta din försäljning.

9 tips och tricks för dig som ska starta eget
17 oktober 2016 Tips och tricks

Sitter du inne på en fantastisk affärsidé eller har du redan förverkligat drömmen och starta ditt första företag? Hur som helst finns det ett gäng smarta tips som kan vara bra för dig att läsa igenom så att du kan få en optimal start för ditt företag. Som alltid finns det vissa fällor som många trampar i – syftet med detta inlägg är att undvika dem så att du snabbare kan arbeta mot dina mål!

Gör dina besökare till betalande kunder – 23 tips som fungerar!
10 oktober 2016 Tips och tricks

Har du funderat över vad du kan förändra på din hemsida för att få fler kunder? Säkert har du det! Men vad krävs det egentligen för att kunderna ska ta rätt beslut och konvertera via din hemsida? Att presentera dina tjänster är en strålande början men du behöver också tydligt visa besökaren hur du vill att de ska agera och tänka. 1) Vad vill du att de ska göra? 2) Hur får du dem att göra det?

Vet du vad dina konkurrenter gör på nätet?
3 oktober 2016 Tips och tricks

När gjorde du senast en analys av dina konkurrenter och hur de marknadsför sig på nätet? Och vad gör dina konkurrenterna för att sticka ut i social media, och framförallt hur lyckas de? Det bästa sättet för dig att optimera din egen marknadsföring är att ta reda på vad dina konkurrenter gör så du vet vad dina kunder förväntar sig.

6 saker att fundera över innan du marknadsför ditt företag
26 September 2016 Tips och tricks

Att fundera kring hur du ska marknadsföra ditt företag kan vara en av de roligaste uppgifterna i din företagstart – det är ett sätt att sparka igång din försäljning och samtidigt visa vilka grymma produkter du har! Men innan du börjar rulla ut dina marknadsaktiviteter finns det en några saker som du behöver att tänka över. Ju förr ju bättre och ju bättre ju smartare marknadsföring kan du få till!

Sökoptimera din hemsida för fler besökare!
19 September 2016 Tips och tricks

Vad är din placering i sökmotorernas listor? Vill du komma högre upp? Då krävs det ett smart arbete från dig där du arbetar med sökoptimering på din hemsida. Lyckas du med ditt SEO-arbete kan du både öka trafiken och dra många nya besökare till din hemsida. Så ta tag i ditt SEO-arbete idag och få fler besökare imorgon!

Hur lockar du kunderna till just ditt företag? Var en oas i öknen!
12 September 2016 Tips och tricks

Har du kommit igång med din hemsida men ännu inte fått några kunder? Vi vet att det kan vara svårt att nå ut till dina första kunder. Därför behöver du arbeta för att synas – för syns du inte så finns du inte. Vi vill att du ska synas så här kommer våra bästa tips på hur du kan skapa en snackis kring ditt varumärke och driva trafik till din hemsida!

Har du startat företag? Så lätt undviker du de vanligaste fällorna
5 September 2016 Tips och tricks

Heja alla nya och spännande företag! Trots att så många unika och intressanta företag startas varje år så är det många som inte överlever på sikt. I de allra flesta fall är detta något som kan förebyggas (puh!). Så låt oss göra det och tillsammans gå igenom de fällor som du ska undvika för att snabbare ta ditt företag på fötter och för att kunna imponera på dina kunder.

Högt, lågt eller rätt pris – vad vill mina kunder betala?
22 augusti 2016 Tips och tricks

Att sätta ett bra pris på dina varor eller tjänster kan vara avgörande för hur marknaden uppfattar och uppskattar dina produkter och ditt företag. Så hur hittar du rätt prisnivå? Visste du att nystartade egenföretagare har en tendens att ta för lite betalt av rädsla för att skrämma bort kunderna? Men vad de inte alltid tänker på att du faktiskt kan skrämma bort dina kunder även med ett lågt pris.

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.