Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Uppdateringar vi tror att du kommer att gilla!

Nu är många av oss tillbaka efter sommaren och vi hoppas att du är utvilad och har haft en riktigt bra sommar. Strax innan sommaren och under så har vi på Heymo gjort några uppdateringar som vi gärna vill berätta om. Så kika igenom sammanfattningen i det här inlägget så att du också har koll på vad som har hänt under semestern – och vi lovar, fler uppdateringar kommer!

1. Hjälpvideor

Innan sommaren så släppte vi ett gäng hjälpvideor som vi tror kan vara till bra hjälp för dig. Om du till exempel vill veta mer kring hur en viss funktion fungerar så får du det förklarat via en av våra hjälpvideor.

Så, var hittar du våra hjälpvideor? Heymos hjälpvideor hittar du genom att klicka på “Hjälp” i huvudmenyn när du är inloggad på ditt konto. Om du skulle sakna någon hjälpvideo så får du gärna meddela vår support vilken eller vilka du saknar.

2. Sökmotoroptimering (SEO)

Om du vill sökmotoroptimera din hemsida så behöver du göra det största arbetet själv eftersom det är kopplat till innehållet på dina sidor. Men vi vill såklart hjälpa dig så gott vi kan! Därför hittar du en bra film om SEO bland våra hjälpvideor.

Heymo tipsar: På vår blogg hittar du också bra inlägg som på ett enkelt vis förklarar hur du kan förbättra din SEO.

Sökmotoroptimering

3. Heymo på Spotify

Nu äntligen finns Heymo Spotify! Heymo på Spotify kanske låter otippat? Ja kanske, men faktum är att vi har ju en egen låt “Heymo”... tralalala! Så in och lyssna och berätta vad du tycker. Vi hoppas och tror att du kommer att gilla den!

Heymo på Spotify

4. Onepager-funktion

Tjohoo för vår onepager-funktion! Detta är en funktion som en del av er har efterfrågat och nu finns den äntligen på plats.

Funktion passar dig som bara vill ha en sida på din hemsida, men med en meny länkad till olika sektioner. En av våra Heymovänner, Simon Sköld, använder exempelvis funktionen på sin hemsida träningsförlatmaskar.se.

Hur får du till funktionen? Svaret är genom tre enkla steg:
1) Plocka bort de undersidor som ligger i designen du har valt. Det gör du genom att klicka på din meny och välja “Hantera sidor”. Klicka sedan på de tre prickarna bakom varje undersida och klicka på “Ta bort” (observera att den sidan nu raderas).

2) Gå till de sektioner som du vill göra länkbara och som du vill ha med i menyn. Klicka på “Sektion” i högra hörnet av sektionen och välj “Gör sektion länkbar” längst ner. Precis under det valet skriver du sedan vad du vill att namnet i menyn ska vara, exempelvis "Kontakt.

3) Gå sedan tillbaka till “Hantera sidor” för din meny och klicka på plustecknet (+) jämte “hantera sidor”. Välj “lägg till en ny länk” och klicka på sektion. Lägg sedan till de sektioner du önskar.

Vill du byta plats på ordningen i menyn? Ja, då gör du det i vanlig ordning genom att klicka på den menyrad du vill flytta och drar den till önskat ställe.

Heymo tipsar: Denna funktionen fungerar även fint om du vill att en knapp på hemsidan ska scrolla till en specifik sektion. Testa gärna!

5. Visa kvitto

Nu kan du snabbt och enkelt ladda ner dina kvitton från Heymo. Vi sa att det var enkelt va? Gå till “Hantera konto” som du hittar under “Mer” i huvudmenyn. Klicka sedan på “visa kvitto” för det kvitto du vill ladda ner (se exempel nedan) och… japp, så var det klart!

6. Heymo för de Globala målen

För oss på Heymo så är samhället och världens välmående viktigt. Vi har därför valt att stötta en mängd olika aktiviteter, projekt och organisationer som hjälper till att nå FNs Globala mål.

På vår hemsida under “Om oss” så kan du läsa mer om vilka av de Globala målen som vi arbetar med idag. Vår förhoppning är att fler företag ska göra samma sak. Så vilka av målen brinner ditt företag mest för? Fundera på det och vi är helt säkra på att du kan göra något fint för dina medmänniskor.

Läs mer

Då var du uppdaterad och kan arbeta vidare med höstens idéer och projekt. Glöm inte att om det är något du behöver hjälp med så finns vi här för att hjälpa dig!

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.