Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Uppdaterade villkor för dig under 18 år

Är du ännu inte 18 år fyllda och har din hemsida hos oss eller funderar du på att skapa en? Vad roligt – välkommen till familjen! När du skapar ett konto hos oss på Heymo så godkänner du också våra allmänna villkor. Då vi har fått frågor kring vad som gäller för dig som är omyndig så har vi nu valt att förtydliga våra villkor. Inga konstigheter egentligen, men det kan vara bra att kika igenom!

Kanske har du full koll på våra allmänna villkor eller så har du inte hunnit att kika igenom dem. Ingen fara, våra allmänna villkor hittar du alltid i sidfoten på heymo.se när du klickar på “Allmäna villkor”.

Ett tillägg för dig som är under 18 år

Eftersom vi nyligen fått frågan kring vad som gäller för dig som är under 18 år så har vi nu valt att förtydliga våra villkor så att det bättre framgår vad som gäller. I kort har vi gjort ett mindre tillägg och lagt till följande paragraf till våra allmänna villkor, längst ner i §1:

“För de fall Kunden är underårig (under 18 år) är Användaravtalet endast giltigt om Kunden har erhållit nödvändigt samtycke från vårdnadshavare eller i tillämpliga fall från överförmyndare. Kunden garanterar Heymo att denne har erhållit ett sådant nödvändigt samtycke innan denne accepterar Villkoren i Användaravtalet. Det gäller även i de fall underårig driver UF-företag eller egen rörelse.”

Har du några frågor kring vårt tillägg ovan så kan du alltid höra av dig till supporten som gärna besvarar dina frågor.

Kontakta supporten

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.