Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Vilka funktioner vill du se i Heymo framöver?

Var med och tyck till och rösta på den funktion som du vill se på din hemsida framöver i vår röstningsfunktion på hemsidan. Kanske vill du kunna använda en videobakgrund eller skapa ett utökat formulär med fler alternativ på din hemsida? Ja, då ska du besöka vår hemsida och rösta på de funktioner som du vill se i Heymo – de här sex funktionerna kan du rösta på just nu!

Så hur går röstningen till? Jo, du kan rösta en gång på respektive funktion, vilket innebär att du kan rösta på en eller flera av de sex funktionerna som är med i röstningen. Om du saknar någon funktion – då kan du vara helt lugn! Vi lägger nämligen till nya funktioner allt eftersom vi tar fram nyheter i verktyget.

Så här röstar du!

Du hittar röstningsfunktionen på vår hemsida eller via länken längst ner i inlägget. På röstningssidan ser du hur många som hittills har röstat på varje funktion. För att rösta klickar du på det lilla hjärtat under funktionen. Japp, svårare än så är det inte!

De här 6 funktionerna kan du rösta på!

 • Videobakgrund
  Har du en video du vill visa upp och ha som bakgrund på din hemsida? Istället för att lägga fokus på text och bild kan du med denna funktion lyfta dina budskap genom videos. Resultatet blir helt enkelt mer levande.

 • Blockeffekter
  Vill du kunna skapa snygga och stilrena block med blockeffekter? Med denna funktion kan du markera dina block med ramar, lägga till skuggor eller filter. Det ger helt enkelt dina block och din hemsida ett mer unikt utseende.

 • Sektionsavdelare
  Särskilj din hemsidas olika "avsnitt" eller sektioner genom att använda häftiga avdelare. Istället för en rak linje (som de flesta har) kan du, beroende på tema, använda en unik avdelare som ger en mer kreativ upplevelse.

 • Mönsterbakgrund
  Lyft din hemsida med en schysst mönsterbakgrund! En mönsterbakgrund ger en snygg och symmetrisk design och är kanske lite roligare än en "vanlig" färgbakgrund. Kanske vill du ge ett mer dekorativt intryck?

 • Dela hemsida
  Vill du dela din hemsida och ge någon annan redigeringsmöjlighet, utan att behöva lämna ut dina kontouppgifter? Med denna funktion kan du enkelt dela en hemsida med ett eller flera andra Heymo-konton.

 • Utökat formulär
  Vill du utveckla ditt formulär för bättre svar? Med ett utökat formulär får du tillgång till radioknappar, drop down och andra smarta funktioner för att du ska kunna öka konverteringen på din hemsida!

Så ta till vara på möjligheten och rösta och påverka vilken av dessa funktioner som du vill kunna använda på din hemsida framöver.

Rösta nu!

Här är några av de funktioner som röstats fram tidigare:

Följ Heymobloggen för att bli inspirerad och ta del av våra bästa tips och idéer!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.