Välj en design som passar dig!

I Heymo är du inte låst till en design utan du kan fritt arbeta om din hemsida som du önskar eller byta design.

Vi gillar Heymo!

Sofia

”Jag kan tipsa om Heymo till alla som söker ett smidigt digitalt verktyg som gör det enkelt att utveckla och förverkliga idéer online. Med kort inlärningskurva och ett lättnavigerat gränssnitt (+ en suverän support) blir det inte en börda utan ett nöje!”

Cesar

"Idag finns det många verktyg att välja på men vi på Creative republic valde Heymo eftersom vi gillar enkelheten och att Heymo står för drift, support och underhåll av hemsidan. Därför rekommenderar vi våra kunder att välja Heymo som sitt förstaval."

Pamela

"Jag skulle rekommendera Heymo till alla företag som inte har råd att lägga en förmögenhet på ny hemsida. Med Heymo kan du själv skapa en superproffsig hemsida utan att bli varken fattig eller tidspressad. Det bästa med Heymo är enkelheten!"

Josef & Mikael

"Vi har redan byggt 4 hemsidor och tycker att Heymo passar alla som går i tankarna på att starta eget eller redan driver bolag och som inte själva kan webbutveckling. Med andra ord, de flesta företag!"

Filip

"Som entreprenör behöver jag ofta uppdatera min hemsida och då måste det vara enkelt. Heymo är lite som Apple för mig – det är snyggt, enkelt och det fungerar."

Per

"Innan Heymo var hemsidearbetet dyrt och krångligt. Nu är det enkelt, roligt och jag har full kontroll på alla mina hemsidor. Plus att de är riktigt snygga! :)"

De bästa tipsen för en proffsig Heymosida!

Inspelat webbinarium: Våga utmana ditt tankesätt – väx som företagare!

Filip Ljungberg är föreläsaren, äventyraren, företagaren och...

Filip Ljungberg är föreläsaren, äventyraren, företagaren och Heymovännen som höll ett inspirerande webbinarium med oss på Heymo på temat Våga utmana ditt tankesätt och väx som företagare. Du som inte såg det live (eller som vill se det igen) kan ta det lugnt: vi spelade såklart in allting. Klicka och kolla!

Inspelat webbinarium: Våga utmana ditt tankesätt – väx som företagare!

Har du ingen hemsida? Varför inte? Att skapa din egna hemsida för dig eller ditt företag är en rolig och lärorik process som...

Har du ingen hemsida? Varför inte? Att skapa din egna hemsida för dig eller ditt företag är en rolig och lärorik process som dessutom kan ge din omsättning en rejäl skjuts! Så vad väntar du på? Skapa din hemsida redan idag! Med Heymo är det enkelt, vi visar dig i 6 enkla steg vad du behöver göra för att komma igång med din hemsida. Häng med!

Inspelat webbinarium: Våga utmana ditt tankesätt – väx som företagare!

Nästan alla använder nätet för att kolla upp bästa pris eller snyggaste modell innan de gör slag i...

Nästan alla använder nätet för att kolla upp bästa pris eller snyggaste modell innan de gör slag i saken! Att nio av tio letar efter varor och tjänster på nätet talar sitt tydliga språk – att ha en proffsig hemsida är ett måste. Syns du inte så finns du inte, och din hemsida är absolut en av dina viktigaste kundkanaler. Här ger vi dig tips på vad du ska tänka på när du ska snickra ihop din nya hemsida.

Inspelat webbinarium: Våga utmana ditt tankesätt – väx som företagare!

Kanske har du redan en hemsida på plats eller står i startgroparna att sätta igång med en. Ett begrepp som du snabbt...

Kanske har du redan en hemsida på plats eller står i startgroparna att sätta igång med en. Ett begrepp som du snabbt kommer att stöta på är – domän! Det är ett vanligt ord som ofta cirkulerar när du ska skapa en hemsida. Men vad är det egentligen? Är det något du behöver och i så fall varför? Sitt lugnt i båten, vi hjälper dig att reda ut begreppet “domän” och gör det lätt för dig att göra rätt.

Inspelat webbinarium: Våga utmana ditt tankesätt – väx som företagare!

Att lyckas med din innehållsmarknadsföring, ditt “content”, kanske känns knepigare än rymdfysik...

Att lyckas med din innehållsmarknadsföring, ditt “content”, kanske känns knepigare än rymdfysik. Framgången sitter i att du verkligen förstå vem din kund är och vad han eller hon är intresserad av. Det är svårt att bara “sätta igång och skriva” och tro att kunderna kommer som på beställning. Men bara lugn, här visar vi dig i tio steg hur du skapar lysande content!

Inspelat webbinarium: Våga utmana ditt tankesätt – väx som företagare!

I det här webbinariet delar vår kollega och marknadsexpert Sara med sig av sina bästa tips på hur man lyckas med just...

I det här webbinariet delar vår kollega och marknadsexpert Sara med sig av sina bästa tips på hur man lyckas med just digital marknadsföring. Det finns ju många fantastiska fördelar att använda sig av det, men frågan är vad du egentligen börjar någonstans? Sara presenterar 6 tips som du enkelt kan använda som din egna fusklapp för att lyckas med digitala marknadsföring för ditt företag.

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.