Funktioner i Heymo

Grundläggande funktioner

Animationer

Med animationer kan du lägga till rörelser för dina sektioner och skapa en mer levande hemsida för dina besökare. Varför inte låta ett textblock glida upp eller kanske in från höger på din hemsida?

Bildbibliotek

I bildbiblioteket finns över 300 000+ bilder. Dessa bilder kan du fritt använda på din hemsida för att förstärka dina budskap.

Bildblock

Med bildblocket kan du enkelt skapa en levande hemsida genom att lägga till enskilda bilder eller skapa bildkollage.

Bildredigering

Vill du redigera dina bilder? I Heymo kan du göra viss bildredigering direkt i verktyget, så som att lägga till oskärpa och göra dina bilder svartvita.

Bildspel

Med blocket för bildspel kan du skapa ett rullande bildspel på din hemsida. Använd med fördel bilder från bildbiblioteket.

Blockgrupper

Genom att hålla ett block över ett annat kan du skapa blockgrupper. En av fördelarna med blockgrupper är att du kan arbeta med gemensamma och mer avancerade designanpassningar för hela gruppen.

Drag och släpp

Heymos drag & släpp-verktyg är väldigt enkelt att använda. Det är bara att klicka på valfritt block och dra det dit du önskar på din hemsida.

Formulär

Du kan enkelt skapa egna formulär genom att sätta ihop formulärsfält eller genom att använda ett färdigt kontaktformulär.

Färdiga designförslag

Tack vare ett bra utbud av färdiga designförslag kan du snabbt komma igång med din hemsida. Du kan när som helst prova en ny design om du ändrar dig.

Färdiga sektionsuppsättningar

För att du enkelt ska komma igång finns det färdiga sektionsuppsättningar. Istället för att dra ut en mängd olika block kan du helt enkelt dra ut en färdig sektion.

Förhandsgranskning

I Heymo kan du enkelt se hur din hemsida kommer att se ut på olika enheter och i olika format.

Generella designanpassningar

I Heymo kan du enkelt bestämma vilka designanpassningar som ska gälla på din hemsida. På så vis blir det lätt för dig att hålla en röd tråd.

Kartblock

Ibland är det bra att kunna visa var dina besökare hittar dig. Med kartblocket kan du enkelt visa just det. Du kan även anpassa hur du vill att din karta ska se ut.

Koppling Google analytics

Vill du ha statistik på hur din hemsida presterar? I Heymo kan du smidigt koppla din hemsida till Google Analytics för mer information och statistik.

Ljudblock

Ta hjälp av ljudblocket och SoundCloud för att lägga in valfritt ljud eller en spellista på din hemsida.

Modern webbapp

Heymos hemsideverktyg är byggt så att du upplever det som ett vanligt program på din dator. Användarvänligheten är högt prioriterad i Heymo.

Multipla hemsidor

Du kan enkelt skapa fler hemsidor på ditt konto. Detta är ett smart alternativ om du vill testa en annan design på din hemsida eller om du behöver en till hemsida.

Obegränsat antal sidor

Hur många sidor och undersidor du har på din hemsida bestämmer du själv. Vi på Heymo vill inte begränsa dig.

Parallaxeffekt (3D-effekt)

Med denna designeffekt kan du få din bakgrundsbild att röra sig långsammare än resten av innehållet på din hemsida. Det skapar en 3D-känsla som ger din hemsida en cool upplevelse.

Responsiv hemsida (mobilanpassad)

Alla hemsidor skapade i Heymo är responsiva. Det innebär att de per automatik anpassas efter olika enheter utan att du behöver lyfta ett finger.

Rubrikblock

Med rubrikblocket kan du skapa olika typer av rubriker och underrubriker.

Smarta länkar

Med smarta länkar kan du länka valfritt innehåll på din hemsida till exempelvis en sektion, ett telefonnummer eller en e-postadress. Stödjer besökarens enhet länken kan dina besökare smidigt slå dig en signal eller skicka ett e-post.

Sociala ikoner

Om du vill länka din hemsida till dina sociala medier så gör du det genom att använda de sociala ikonerna som du hittar i sidhuvudet. Fyll i rätt länkar och du är länkad och klar!

Stora designmöjligheter

Även om du utgår ifrån ett designförslag är dina designmöjligheter på hemsidan stora. Färg, form och struktur styr du själv över.

Stort urval av typsnitt

Val av typsnitt är viktigt för din hemsida och för att hjälpa dig med det har Heymo ett stort urval av typsnitt som du kan välja bland.

Stöd för one-pager

Vill du skapa en hemsida bestående av enbart en sida? I Heymo kan du enkelt skapa en så kallad one-pager med en meny länkad till önskat innehåll på hemsidan.

Support i världsklass

Våra kunder är en del av Heymofamiljen, därför erbjuder vi en personlig support. Supporten nås direkt i verktyget eller på vår hemsida.

Symbolbibliotek

Symbolbiblioteket ger dig möjlighet att välja bland tusentals symboler som du kan använda på din hemsida. Symbolerna kan du anpassa vad gäller färg och form.

Säker hosting

I Heymo ingår säker hosting och allt annat som behövs för att din hemsida ska finnas på nätet.

Textblock

Textblocket använder du för att fylla din hemsida med spännande textinnehåll.

Videobaserade hjälpguider

I verktyget hittar du korta och enkla hjälpguider i videoformat. Behöver du hjälp med en viss funktionalitet kanske dessa kan vara till din hjälp.

Videoblock

Med videoblocket kan du lägga in videos från YouTube och Vimeo på din hemsida.

Ångrafunktionalitet

Oj, gick något fel? Inga problem! Med Heymos ångafunktionalitet kan du enkelt backa ett eller flera steg.

Funktioner i Starta

Eget domännamn

Full domänfrihet innebär att du äger ditt (dina) domännamn och att du fritt bestämmer hur du vill använda det och vad det ska gå till.

E-post

I Heymo använder du Googles e-posttjänst, G Suite. När du använder G Suite som e-postleverantör får du inte bara en e-postadress utan ett helt företagspaket!

Favicon

Faviconen kan du själv ändra och istället ersätta med din logotyp eller annan bild som förtydligar din hemsida.

Filblock

Filblocket gör det möjligt för dig att ladda upp filer på din hemsida. Vill du dela filer med dina besökare så kan du enkelt administrera dem i filhanteraren.

Heymo Ads

Vill du ha fler kunder och lyckas på nätet? Med Heymo Ads får du ett enkelt och riskfritt annonseringsverktyg som gör det superenkelt att synas högt upp på Google. Du betalar bara för faktiska klick!

HTML-block

Med HTML-blocket kan du lägga in egen HTML-kod i Heymo för att specialanpassa din hemsida eller för att inkludera en tredjepartstjänst.

HTTPS

HTTPS innebär att trafiken till och från din hemsida är krypterad och att du har en säker hemsida så att både du och dina besökare kan känna er trygga.

Lösenordsskyddade sidor

Med denna funktion kan du begränsa vilka av dina besökare som kommer åt en specifik sida på hemsidan eller, för den delen, hela hemsidan. Välj ett lösenord och endast de med rätt lösenord kommer åt innehållet.

SEO

I Heymo finns det bra möjligheter att sökmotoroptimera din hemsida. En bra SEO handlar om genomtänkt innehåll och på Heymo hjälper vi dig med de SEO-funktioner som du behöver.

Heymo uppdateras löpande med nya funktioner. Skapa ett konto, helt kostnadsfritt, och upptäck vilka funktioner och möjligheter som finns!

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.