Låt dig inspireras

Se hur andra kunder har designat sina hemsidor och vad som är möjligt. Sen är det din tur!

Prova gratis
Möt våra
Heymovänner
Pamela Hanné - Fotograf & Heymovän
Simon Sköld
MMA-fighter, träningsexpert & Heymovän
Simon är en mångsysslare som först gjorde succé som MMA-fighter, sedan träningsexpert, bloggare och kan nu också titulera sig som författare, det du! Simon har alltid varit intresserad av träning och hälsa, vilket du förstår om du läser hans bok "Träning för latmaskar". Behöver du en kick för att komma igång med träningen? Då har Simon boken för dig!

www.träningförlatmaskar.se
Pamela Hanné - Fotograf & Heymovän
Pamela Hanné
Fotograf & Heymovän
Pamela är en person som har förmågan att trolla med tid och bild. Som fotokonstnär så kan hon skapa bilder med magi, sätta liv på det tysta, det vackra. Pamela är en fri själ som arbetar med det hon älskar. Hennes talang ligger i fotografering med också i konst och styling. Vi på Heymo älskar hennes verk – du har väl sett dem?

www.pamela.se
Filip Ljungberg - Föreläsare, äventyrare & Heymovän
Filip Ljungberg
Föreläsare, äventyrare & Heymovän
Allt började i sporten Parkour där Filip blev ett omtalat namn. Filip har alltid gillat att utmana sig själv och han vet att du kan mer och att det är viktigt att utmana invanda mönster. Idag är Filip föreläsare, äventyrare och entreprenör. Våga tänka större om dig själv, ta del av Filips äventyr & kanske hittar du inspiration till dina egna!

"Jag ville tjäna pengar på att göra bakåtvolter. Folk skrattade åt mig, idag anlitar de mig.""

www.filipljungberg.se
Nikita Lee - DJ, entreprenör & Heymovän
Nikita Lee
DJ, entreprenör & Heymovän
Tidigt hittade Nikita sin plats i Hiphop-världen som Dj. Hon är tjejen som tror på sig själv och vet att hon kan. Idag har hon gjort succé både på Sveriges DJ-scen och på Bali i hemlandet Indonesien. Förutom livet som Dj driver Nikita fler företag och projekt. Varför? För att hon tror på sig själv och vill inspirera fler. Lyssna på hennes musik och vi lovar sköna vibes!

www.nikitalee.se
9 av 10 svenskar letar efter varor och tjänster på nätet, finns du där?
Ta ditt företagande till nästa stratosfär med en unikt designad hemsida
Det ska vara enkelt och roligt att göra ditt företag framgångsrikt på nätet
Skapa din hemsida

Bli en stjärna på nätet!

På Heymobloggen bjuder vi på våra bästa tips och idéer för att hjälpa dig att lyckas.

Använd parallaxeffekt på din hemsida för en proffsig upplevelse!
23 oktober 2017 Produktnyheter

Nu har vi lanserat en uppdatering som gör att du kan skapa en ny upplevelse för besökarna på din hemsida. Vi har nämligen lanserat parallaxeffekt! Med denna snygga designeffekt får du bakgrundsbilden att röra sig långsammare än resten av innehållet. Det skapar en 3D-känsla som helt enkelt gör din hemsida till en riktig cool upplevelse!

5 tips på hur du skapar en proffsig hemsida
18 oktober 2017 Tips och tricks

Nästan alla använder nätet för att kolla upp bästa pris eller snyggaste modell innan de gör slag i saken! Att nio av tio letar efter varor och tjänster på nätet talar sitt tydliga språk – att ha en proffsig hemsida är ett måste. Syns du inte så finns du inte, och din hemsida är absolut en av dina viktigaste kundkanaler. Här ger vi dig tips på vad du ska tänka på när du ska snickra ihop din nya hemsida.

Simon Sköld – entreprenör och en mångsysslare av rang!
11 oktober 2017 Heymos stjärnskott

På Heymo försöker vi att hitta bra entreprenöriella förebilder som kan inspirera dig i din vardag som egen företagare. Som tur är finns det många fantastiska förebilder i vårt avlånga land! En av dem är Simon Sköld. Simon började sin karriär som MMA-fighter och idag sysslar han med mycket mer än så – en mångsysslare helt enkelt! Kanske känner du igen dig?

Instagram

Vill du ha en daglig dos av Heymo med smarta råd, hemsidetips och inspiration från andra kunders omloppsbanor? Följ oss på Instagram.