Låt dig inspireras

Se hur andra kunder har designat sina hemsidor och vad som är möjligt. Sen är det din tur!

Prova gratis
Möt våra
Heymovänner
Pamela Hanné - Fotograf & Heymovän
Simon Sköld
MMA-fighter, träningsexpert & Heymovän
Simon är en mångsysslare som först gjorde succé som MMA-fighter, sedan träningsexpert, bloggare och kan nu också titulera sig som författare, det du! Simon har alltid varit intresserad av träning och hälsa, vilket du förstår om du läser hans bok "Träning för latmaskar". Behöver du en kick för att komma igång med träningen? Då har Simon boken för dig!

www.träningförlatmaskar.se
Pamela Hanné - Fotograf & Heymovän
Pamela Hanné
Fotograf & Heymovän
Pamela är en person som har förmågan att trolla med tid och bild. Som fotokonstnär så kan hon skapa bilder med magi, sätta liv på det tysta, det vackra. Pamela är en fri själ som arbetar med det hon älskar. Hennes talang ligger i fotografering med också i konst och styling. Vi på Heymo älskar hennes verk – du har väl sett dem?

www.pamela.se
Filip Ljungberg - Föreläsare, äventyrare & Heymovän
Filip Ljungberg
Föreläsare, äventyrare & Heymovän
Allt började i sporten Parkour där Filip blev ett omtalat namn. Filip har alltid gillat att utmana sig själv och han vet att du kan mer och att det är viktigt att utmana invanda mönster. Idag är Filip föreläsare, äventyrare och entreprenör. Våga tänka större om dig själv, ta del av Filips äventyr & kanske hittar du inspiration till dina egna!

"Jag ville tjäna pengar på att göra bakåtvolter. Folk skrattade åt mig, idag anlitar de mig.""

www.filipljungberg.se
Nikita Lee - DJ, entreprenör & Heymovän
Nikita Lee
DJ, entreprenör & Heymovän
Tidigt hittade Nikita sin plats i Hiphop-världen som Dj. Hon är tjejen som tror på sig själv och vet att hon kan. Idag har hon gjort succé både på Sveriges DJ-scen och på Bali i hemlandet Indonesien. Förutom livet som Dj driver Nikita fler företag och projekt. Varför? För att hon tror på sig själv och vill inspirera fler. Lyssna på hennes musik och vi lovar sköna vibes!

www.nikitalee.se
9 av 10 svenskar letar efter varor och tjänster på nätet, finns du där?
Ta ditt företagande till nästa stratosfär med en unikt designad hemsida
Det ska vara enkelt och roligt att göra ditt företag framgångsrikt på nätet
Skapa din hemsida

Bli en stjärna på nätet!

På Heymobloggen bjuder vi på våra bästa tips och idéer för att hjälpa dig att lyckas.

Nu välkomnar vi två nya designförslag i Heymo!
14 mars 2018 Produktnyheter

Nu är det dags igen – låt oss presentera två splittans nya designförslag till din hemsida. Denna gång är det två designförslag som passar extra bra till dig som behöver en hemsida för att lyfta ett event. Kanske är det bröllopsdags eller så fyller din mamma jämt och ni ska ordna en överraskningsfest? Se då till att skaffa en hemsida med all information för gästerna så att de lätt kan anmäla sig!

Nu kan du addera nedladdningsbara filer på din hemsida!
9 mars 2018 Produktnyheter

Du som har abonnemang Starta har nu möjlighet att addera nedladdningsbara filer på din hemsida. Dina besökare kan nu enkelt hämta och ladda ner exempelvis en guide, presskit, bilder eller video på din hemsida. Här berättar vi hur du gör för att addera filer som dina besökare smidigt kan ladda ner och spara på sin dator.

Köp Heymo i mars, vinn 2 timmar med vårt marknadsteam
7 mars 2018 Alla inlägg

Köp Heymo 7-31 mars och var med i en tävling där 10 vinnare får 2 timmars unik konsulttid var med Heymos härliga marknadsteam! Robert, Sara, Jessica, Johanna och Anna går igenom målen med din hemsida med dig som vinner, och ger sedan en rapport med konkreta förslag på hur du kan förbättra din hemsida när det gäller design, text, konvertering och SEO. Snacka om kickstart för att lyckas på nätet. Ta chansen!

Instagram

Vill du ha en daglig dos av Heymo med smarta råd, hemsidetips och inspiration från andra kunders omloppsbanor? Följ oss på Instagram.