Låt dig inspireras

Se hur andra kunder har designat sina hemsidor och vad som är möjligt. Sen är det din tur!

Prova gratis
Möt våra
Heymovänner
Pamela Hanné - Fotograf & Heymovän
Simon Sköld
MMA-fighter, träningsexpert & Heymovän
Simon är en mångsysslare som först gjorde succé som MMA-fighter, sedan träningsexpert, bloggare och kan nu också titulera sig som författare, det du! Simon har alltid varit intresserad av träning och hälsa, vilket du förstår om du läser hans bok "Träning för latmaskar". Behöver du en kick för att komma igång med träningen? Då har Simon boken för dig!

www.träningförlatmaskar.se
Pamela Hanné - Fotograf & Heymovän
Pamela Hanné
Fotograf & Heymovän
Pamela är en person som har förmågan att trolla med tid och bild. Som fotokonstnär så kan hon skapa bilder med magi, sätta liv på det tysta, det vackra. Pamela är en fri själ som arbetar med det hon älskar. Hennes talang ligger i fotografering med också i konst och styling. Vi på Heymo älskar hennes verk – du har väl sett dem?

www.pamela.se
Filip Ljungberg - Föreläsare, äventyrare & Heymovän
Filip Ljungberg
Föreläsare, äventyrare & Heymovän
Allt började i sporten Parkour där Filip blev ett omtalat namn. Filip har alltid gillat att utmana sig själv och han vet att du kan mer och att det är viktigt att utmana invanda mönster. Idag är Filip föreläsare, äventyrare och entreprenör. Våga tänka större om dig själv, ta del av Filips äventyr & kanske hittar du inspiration till dina egna!

"Jag ville tjäna pengar på att göra bakåtvolter. Folk skrattade åt mig, idag anlitar de mig.""

www.filipljungberg.se
Nikita Lee - DJ, entreprenör & Heymovän
Nikita Lee
DJ, entreprenör & Heymovän
Tidigt hittade Nikita sin plats i Hiphop-världen som Dj. Hon är tjejen som tror på sig själv och vet att hon kan. Idag har hon gjort succé både på Sveriges DJ-scen och på Bali i hemlandet Indonesien. Förutom livet som Dj driver Nikita fler företag och projekt. Varför? För att hon tror på sig själv och vill inspirera fler. Lyssna på hennes musik och vi lovar sköna vibes!

www.nikitalee.se
9 av 10 svenskar letar efter varor och tjänster på nätet, finns du där?
Ta ditt företagande till nästa stratosfär med en unikt designad hemsida
Det ska vara enkelt och roligt att göra ditt företag framgångsrikt på nätet
Skapa din hemsida

Bli en stjärna på nätet!

På Heymobloggen bjuder vi på våra bästa tips och idéer för att hjälpa dig att lyckas.

Snyggt flöde på Instagram – så gör du!
10 januari 2018 Tips och tricks

Instagram är med sina över 700 miljoner användare den bäst säljdrivande kanalen bland sociala medier. Men populariteten gör att det inte längre räcker med att bara ha ett konto. Nu måste du hitta ett sätt att sticka ut ur mängden och skapa ett attraktivt flöde för dina följare. Så hur gör du? Vi har listat vad du kan göra för att ditt flöde på Instagram ska bli riktigt snyggt och lockande!

Våga utmana ditt tankesätt – väx som företagare!
29 december 2017 Webbinarier

Varför inte ge dig själv en riktigt bra start på det nya året? Missa inte nästa webbinarium som gästas av Filip Ljungberg; föreläsare, äventyrare, företagare, Heymovän… ja listan kan göras lång. Den 25 januari bjuder Filip på ett inspirerande webbinarium om hur du växer som företagare genom att våga utmana ditt tankesätt. Missa inte det!

En riktigt god jul och ett gott nytt år önskar vi på Heymo!
20 december 2017 Tips och tricks

Den 10 maj i år lanserade vi Heymo och oj vilket år det har varit! En otroligt kul resa som också inneburit många utmaningar. Vi vill tacka alla er som varit med på resan och ser fram emot ännu ett utvecklande och inspirerande år tillsammans. Om du skulle behöva lite ledigt från juligheten och istället pyssla med din hemsida så finns vår support på plats nästintill som vanligt för att hjälpa dig!

Instagram

Vill du ha en daglig dos av Heymo med smarta råd, hemsidetips och inspiration från andra kunders omloppsbanor? Följ oss på Instagram.