Kom igång med Heymo!

I Heymo kan du komma igång med din hemsida helt gratis och när du vill uppgradera till abonnemanget Starta? Ja, då bjuder vi dig på ett domännamn!

Drömma

Drömmer du om ett eget företag? Eller vill du testa responsen på din idé eller ditt hjärteprojekt?

Med Heymo Drömma kan du skapa och publicera din egen hemsida. Du får fritt nyttja alla Heymos funktioner i verktyget som behövs för att publicera din hemsida, helt gratis.

 

Gratis

Kommer snart

Starta

Har du bestämt dig för att satsa på ditt företag och vill ha en professionell hemsida?

Med Heymo Starta kan du skapa en unik och professionell hemsida med ett eget domännamn och utan reklam. Här hittar du allt du behöver och lite till för att lyckas med din hemsida på nätet.

Preliminärt

149 kr/mån *

Växa

Är ditt mål att skapa tillväxt och att aktivt arbeta för att nå ut till fler kunder?

Med Heymo Växa ingår, förutom allt som du får i Starta, hjälp för att lyckas med både försäljning och marknadsföring av din hemsida. I Växa finns även möjlighet att skapa och driva en proffsig e-handel.
* Alla priser är exklusive moms

Vill du veta mer om hur Heymo fungerar?

Titta på vår film och lär dig mer om hur fantastiskt enkelt det är att skapa en egen hemsida!

Stäng
Skapa din hemsida

Därför är Heymo det bästa valet för ditt företag

Enkelt

Vi har ett intuitivt och smidigt verktyg. Vem som helst kan enkelt skapa en egen hemsida.

Designat

Välj bland trendiga, stilrena och smarta designförslag för att komma igång med din hemsida.

Inget krångel

Vi pratar samma språk som dig, vi håller det enkelt och vi sysslar inte med dolda kostnader.

Personligt

Vi har en svensk kundsupport i hjärtat av Halland. Vi bryr oss om dig och är din andrepilot i arbetet med hemsidan.

Flexibelt

Vi lyssnar på våra kunder och är flexibla i hur vi utvecklar verktyget. Vi vill att du ska vara stolt över din hemsida. Det är det vi arbetar för.

Långsiktigt

Vi finns för dig idag, imorgon och i framtiden. Vi är mer än ett verktyg – vårt mål är att du ska lyckas på nätet!

Känns det som raketforskning?

Ingen fara! Här hittar du våra vanligaste frågor och svar

Vad kostar Heymo?

I Heymo har vi två abonnemang, Drömma & Starta. Drömma är helt kostnadsfritt och finns för att du ska ha möjlighet att testa dina idéer. När du vill ta nästa steg kan du uppgradera till Starta och betala 149kr månadsvis eller 129kr i månaden för ett årsabonnemang. I Heymo sysslar vi inte med startavgifter eller bindningstider, vi vill göra ditt val enkelt!

Drömma eller Starta?

Vilket av våra två abonnemang som passar dig bäst bestämmer du. I Drömma kan du helt kostnadsfritt testa din idé eller sätta liv i ditt hjärteprojekt medan du i Starta slipper reklam på din hemsida. I Starta får du dessutom ett gratis domännamn första året (bra va!).

Varför ska jag välja Heymo?

Heymo är framtiden för ditt företag. På Heymo är vårt mål att ditt företag ska lyckas på nätet. Vi vill därför göra allt vi kan för att hjälpa dig på den resan. Vi har en familjär stämning och som kund hos oss är du en i familjen!

Vilka funktioner finns idag?

I Heymo hittar du de funktioner som vi tror du behöver för att skapa en snygg och säljande hemsida. Det innebär att vi har valt ut de funktioner som är viktigast för att du ska kunna lyckas på nätet. Tycker du att vi saknar någon funktion får du gärna göra din röst hörd. Rösta nu!

Vilka funktioner kommer att komma?

Heymo utvecklas för varje dag som går. Vi uppdaterar löpande med stora som små tillägg och funktioner för att förbättra användarvänligheten och din upplevelse. För att vi ska prioritera rätt saker får du gärna rösta på vad som är viktigast för dig!

Vilken support kan jag räkna med?

Vårt mål är att du ska få den bästa supporten. Vår support når du som kund bäst inne i verktyget. Alternativet är vår chatt som du hittar på hemsidan eller att du klickar på "Kontakta oss" som du hittar längst ner på varje sida.

Kan jag koppla/köpa domännamn?

I Heymo kan du välja mellan tre alternativ för ditt domännamn. I Heymo kan du välja mellan tre alternativ för ditt domännamn. Antingen kan du 1) Välja ett gratis subdomän (dittnamn.heymo.se) 2) Köpa ett ledig domännamn via Heymo eller 3) Koppla ett befintligt domännamn hos en annan leverantör till din Heymosida.

Spelar min åsikt roll?

JA! På Heymo värderar vi våra kunders åsikter högt. För att vi ska kunna skapa världens bästa verktyg behöver vi din hjälp. På startsidan hittar du vår röstningsfunktion för val av nya funktioner i verktyget. Gör din röst hörd!

Skapa din hemsida och sikta mot stjärnorna!