Erbjudande: Nu får du 30% rabatt på årsabonnemang Driva (första året) – passa på!

Välkommen till familjen!

Heymofamiljen

Vi tror på Sveriges entreprenörer och företag

Vi på Heymo är också entreprenörer och vi vill ge dig den enklaste och bästa upplevelsen för att skapa din egen hemsida. Vårt mål är att du ska lyckas på nätet så därför hjälper vi dig med tips och råd på vägen. Hos Heymo är alla välkomna, har du några frågor får du gärna höra av dig!

Emelie - Support Emelie - Support
Emelie Support
Jim - Utvecklare Jim - Utvecklare
Jim Utvecklare
Johanna - Marknadschef Johanna - Marknadschef
Johanna Marknadschef
Robert - Designer Robert - Designer
Robert Designer
Sara - Marknadskoordinator Sara - Marknadskoordinator
Sara Marknadskoordinator
Anna - Marknadsförare Anna - Marknadsförare
Anna Marknadsförare

Vi stödjer FN:s Globala mål för hållbarhet.

På Heymo värdesätter vi alla initiativ som genomförs för att skapa en bättre värld. Klicka på bilderna nedan för att se vilka vi stödjer och fundera gärna på vad ditt företag kan göra.
(Läs mer om FN:s Globala mål och se vad du kan göra)

 • Ingen fattigdom

  Ingen fattigdom

  Plansverige

  Plan Sverige är en del av den internationella barnrättsorganisationen Plan med verksamhet i 50 länder i Latinamerika, Afrika och Asien. Under 2013 arbetade Plan i 90 229 samhällen som totalt har 165 miljoner invånare, varav 78 miljoner är barn.

  … på Heymo har alla anställda ett fadderbarn genom Plan.

 • Ingen hunger

  Ingen hunger

  Plansverige

  Plan Sverige är en del av den internationella barnrättsorganisationen Plan med verksamhet i 50 länder i Latinamerika, Afrika och Asien. Under 2013 arbetade Plan i 90 229 samhällen som totalt har 165 miljoner invånare, varav 78 miljoner är barn.

  … på Heymo har alla anställda ett fadderbarn genom Plan.

 • Hälsa och välbefinnande

  Hälsa och välbefinnande

  A helping hand in Thailand

  Vi stödjer A Helping Hand in Thailand som samlar in, sorterar, och sänder begagnade barnkläder till Thailand, tillsammans med småleksaker och hygienprodukter.

  Garissa

  Vi stödjer också Monica och Carl-Axel Ekmans Insamlingsstiftelse som hjälper utsatta flickor i östra Kenya till ett bättre liv. På flickhemmet får de en trygg fristad. I skolor får det utbildning så att det kan skapa sig en framtid där det styr över sina egna liv. Stiftelsen arbetar också ihärdigt för att förhindra könsstympning och har räddat många flickor från detta grymma ingrepp.

  Läkare Utan Gränser

  Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. De bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. Idag har de egna projekt i över 60 länder runt om i världen.

  ...på Heymo stödjer vi årligen Läkare Utan Gränser för att de ska kunna fortsätta sitt fantastiska arbete.

 • God utbildning för alla

  God utbildning för alla

  Aktivskola

  Stiftelsen Aktiv Skola är en samlande kraft som aktivt arbetar för att skapa en bäst skola i Sverige. Aktiv Skola är en riksomfattande organisation för barn & ungdomar som bedrivs i objektiv anda utan religiös eller partipolitisk påverkan. De tar fram utbildningsmaterial inom fyra fokusområden: hälsa, droger, miljö och mobbning/kränkande behandling.

  ...på Heymo stödjer vi årligen Aktiv Skola med ett bidrag så att de kan ta fram utbildningsmaterial och nå ut till fler barn.

  Projektnepal

  Vi stödjer Projekt Nepal som är en ideell förening med syfte att stödja ett kulturellt och pedagogiskt utbyte mellan svenska skolor och skolor i Nepal. Under 13 år har föreningen samlat in över 800 000 kr till skolans verksamhet, dels genom att förmedla fadderbarn och dels genom riktat stöd till olika projekt.

 • Jämställdhet

 • Rent vatten och sanitet

  Rent vatten och sanitet

  Wateraid

  Hemsida24 AB har valt att stödja WaterAid som verkar i några av världens fattigaste och mest marginaliserade samhällen med målet att alla människor överallt ska ha tillgång till rent vatten, sanitet och hygien till år 2030.

 • Hållbar energi för alla

 • Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt

  Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt

  Smiling

  Hemsida24 AB stödjer Smiling genom att handla smart. Smiling är ett varumärke på den svenska marknaden som erbjuder schyssta Fairtrade-märkta och ekologiska produkter. Genom att välja Smiling bidrar du till att skapa rättvisa villkor och lokala arbetstillfällen i odlingsländerna. Kort och gott schyssta produkter som är bra både för dig och bonden!

 • Hållbar industri, innovationer och infrastruktur

 • Minskad ojämlikhet

  Minskad ojämlikhet

  Givig people

  På Heymo stödjer vi Giving People som arbetar för att hjälpa barnfamiljer som lever i ekonomisk utsatthet för ett mer jämställt samhälle. De ger akut hjälp i form av mat, blöjor, barnkläder och andra viktiga förnödenheter. Organisationen har sedan starten hjälpt fler än 15.000 barnfamiljer över hela Sverige.

 • Hållbara städer och samhällen

  Hållbara städer och samhällen

  Ganga for Change

  Ganga for Change Sweden är en ideell förening som jobbar med effektiv välgörenhet. Deras ledord är ”Hjälp Till Självhjälp”. Det innebär att de ekonomiskt stödjer projekt som leder till att människor kan starta igång verksamheter som leder till arbete och försörjning. Vi på Heymo stödjer Ganga for Change och tycker det är ett väldigt bra initiativ och hoppas att de med nya resurser kan utvecklas ytterligare.

 • Hållbar konsumtion och produktion

  White Monday

  På Heymo tror vi på hållbar konsumtion. Ett bra initiativ för att aktivt arbeta med det är White Monday. White Monday står som motpol till den dagens köphets och konsumtionsbeteende och uppmanar såväl privatpersoner som företag att göra smarta och genomtänkta val. White Monday tror på företag som arbetar efter en cirkulär- eller delbar affärsmodell!

 • Bekämpa klimatförändringen

 • Hav och marina resurser

  Hav och marina resurser

  WWF

  Med sina närmare fem miljoner supportrar är WWF en av världens ledande ideella naturvårdsorganisationer med projekt i mer än 100 länder. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.

  ...Heymo har valt att vara ett vänföretag till WWF och ger årligen vårt stöd.

 • Ekosystem och biologisk mångfald

  Ekosystem och biologisk mångfald

  WWF

  Med sina närmare fem miljoner supportrar är WWF en av världens ledande ideella naturvårdsorganisationer med projekt i mer än 100 länder. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.

  ...Heymo har valt att vara ett vänföretag till WWF och ger årligen vårt stöd.

 • Fredliga och inkluderande samhällen

 • Genomförande och globalt partnerskap

 • Globala målen

Vi letar ständigt efter nya stjärnskott!

Heymo ägs av Hemsida24 och det är via Hemsida24 vi gör våra rekryteringar.

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.