Vilka funktioner är viktiga för dig?

Vi bygger just nu världens bästa hemsideverktyg och för att lyckas behöver vi din hjälp. Vi tror att ett nära samarbete med våra kunder är nyckeln!

Blockeffekter

Vill du kunna skapa snygga och stilrena block med blockeffekter? Med denna funktion kan du markera dina block med ramar, lägga till skuggor eller filter. Det ger helt enkelt dina block och din hemsida ett mer unikt utseende.

Hämtar röster...

Dela hemsida

Vill du dela din hemsida och ge någon annan redigeringsmöjlighet, utan att behöva lämna ut dina kontouppgifter? Med denna funktion kan du enkelt dela en hemsida med ett eller flera andra Heymo-konton.

Hämtar röster...

Sektionsavdelare

Särskilj din hemsidas olika "avsnitt" eller sektioner genom att använda häftiga avdelare. Istället för en rak linje (som de flesta har) kan du, beroende på tema, använda en unik avdelare som ger en mer kreativ upplevelse.

Hämtar röster...

Videobakgrund

Har du en video du vill visa upp och ha som bakgrund på din hemsida? Istället för att lägga fokus på text och bild kan du med denna funktion lyfta dina budskap genom videos. Resultatet blir helt enkelt mer levande.

Hämtar röster...

Mönsterbakgrund

Lyft din hemsida med en schysst mönsterbakgrund! En mönsterbakgrund ger en snygg och symmetrisk design och är kanske lite roligare än en "vanlig" färgbakgrund. Kanske vill du ge ett mer dekorativt intryck?

Hämtar röster...

Utökat formulär

Vill du utveckla ditt formulär – för fler uppgifter och bättre svar? Med ett utökat formulär får du tillgång till radioknappar, drop down och andra smarta funktioner för att du ska kunna öka konverteringen på din hemsida!

Hämtar röster...

Kom igång med din hemsida och förverkliga dina drömmar!

Ledigt domännamn?

Fyll i det önskade domännamnet och se om det är ledigt.